Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/61472/gamintojas-pademonstravo-naujojo-leagoo-s8-beremio-ekrano-vizualinius-privalumus/spausdinti/

Gamintojas pademonstravo naujojo „Leagoo S8“ bėremio ekrano vizualinius privalumus

Publikuota: 2017-11-03 11:11
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Inf. šaltinis: Technologijos.lt

Nuo tada kai „Samsung“ pristatė savo flagmaną „Galaxy S8“ – visas pasaulis pradėjo sekti šia mada ir dabar rinkoje galima rasti tikrai ne vieną panašaus stiliaus telefoną, kuris pasižymi 18:9 kraštinių santykiu. Ypač arši konkurencija vidutinės kainos segmente – panašių modelių jau yra ne vienas ir ne du, o išsirinkti tarp jų kažką įdomesnio tampa tikra problema. Vienas iš ryškesnių tokio tipo modelių šioje kainų grupėje neabejotinai yra „Leagoo S8“.

Gamintojas pademonstravo naujojo „Leagoo S8“ bėremio ekrano vizualinius privalumus

Naujasis Kinijos kompanijos „Leagoo“ išmanusis telefonas pasižymi vos 1 mm pločio ekrano rėmeliais, pakankamai plonu 69 mm storio korpusu, o ekrano kraštinių santykis yra 18:9. Tačiau bene svarbiausia detalė yra ta, jog šį įrenginį galima įsigyti už kone šešis kartus mažesnę sumą nei kainuoja „Samsung Galaxy S8“. Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Leagoo S8“ korpusas pagamintas iš CNC metalo, o iš jo specifikacijų ir dizaino labai sunku nuspėti tai, jog jis kainuoja kiek daugiau nei 100 JAV dolerių.

„Leagoo“ pristatė dar vieną vaizdo klipą, kuriame demonstruojamas jų naujasis išmanusis telefonas, o ypatingas dėmesys reportaže skiriamas būtent siauriems įrenginio rėmeliams.

Pamatyti kaip atrodys „Leagoo S8“ galite žemiau esančiame vaizdo siužete:

Pažvelkime ir į kitas „Leagoo S8“ modelio specifikacijas. Išmaniojo telefono veikimą palaiko „Mediatek MT6750T“ procesorius su 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Naujasis „Leagoo“ modelis taip pat pasižymės 3050 mAh talpos LG baterija, tačiau esminis šio įrenginio akcentas – net keturios kameros. „Leagoo S8“ išsiskirs dviguba 13 MPx ir 2 MPx pagrindinės kameros konfigūracija bei dviguba 8 MPx ir 2 MPx raiškos vaizdo jutiklių konfigūracija priekinėje dalyje. Ši kompanijos naujiena kainuos 169,99 JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!