Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/61230/it-is-pelenu-pakiles-nokia-3310-vartotoja-lietuvoje-atrades-telefonas/spausdinti/

It iš pelenų pakilęs „Nokia 3310“ – vartotoją Lietuvoje atradęs telefonas

Publikuota: 2017-10-12 10:02
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Lietuvos mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ pastebi, kad šią vasarą sugrįžęs legendinis telefonas „Nokia 3310“ netruko atrasti savo klientų ratą. Ikona tapęs telefonas mėgiamas tiek tarp senjorų, tiek tarp nostalgiškai „senus gerus laikus“ prisimenančių jaunų žmonių.

„Šis telefonų pirmtaku tituluojamas „Nokia“ modelis itin mėgiamas Lietuvos vartotojų. Džiaugiamės galėdami savo klientams pasiūlyti jį įsigyti ne tik internetu, bet nuo šiandien ir kiekviename mūsų salone“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Atnaujinto dizaino „Nokia 3310“ telefonus operatoriaus salonuose apžiūrėti ir įsigyti galima jau nuo šiandien. Įrenginio kaina be sutarties – 59 Eur.

Šio modelio telefonai itin patinka ir vyresnio amžiaus žmonėms, ir madingiems miestiečiams, prisimenantiems laikus, kuomet „Nokia“ buvo mobilaus telefono sinonimas.

Prieš 17 metų pristatytos „Nokia 3310“ naujoji versija po vieno baterijos įkrovimo gali būti naudojama apie 22 valandas. Palyginimui, originaliosios „Nokia 3310“ naudojimo laikas buvo 10 kartų trumpesnis. Tiesa, jei naujasis įrenginys bus naudojimas tik budėjimo rėžimu, 1200 mAh talpos baterijos pakaks visą mėnesį.

Įrenginys turi 240x320 mm dydžio, 2,4 colių spalvotą, lietimui nejautrų ekraną su poliarizuota danga, jame yra mikro USB jungtis aparato viršuje ir ausinių lizdas, kaip įprasta, apačioje. Viena didžiausių naujovių – integruotas 2 MP fotoaparatas su LED blykste ir vieta atminties kortelei. Ją galima įdėti šalia SIM kortelės, nuėmus telefono nugarėlę ir išėmus bateriją. Telefono operacinė sistema – „Series 30+“ – sukurta specialiai šiam telefonui. Ji vartotojams leis atsisiųsti naujajai „Nokia 3310“ skirtas programėles.

Naujame telefono modelyje vartotojai atras ir klasika tapusį žaidimą „Gyvatėlė“, kurį sukūrė Prancūzijos žaidimų gamintoja „Gameloft“. Vartotojai galės naršyti internete, naudodami naršyklę „Opera“. Klasika tapusio telefono naujoji versija pirmą kartą buvo pristatyta vasario pabaigoje, Barselonoje vykusioje „Mobile World Congress“ parodoje. „Tele2“ pirmieji juo prekiauti pradėjo š. m. birželio pabaigoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!