Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/60458/vernee-naujajame-thor-plus-zada-inovacijas-su-itin-talpiomis-baterijomis/spausdinti/

„Vernee“ naujajame „Thor Plus“ žada inovacijas su itin talpiomis baterijomis

Publikuota: 2017-08-10 13:14
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Inf. šaltinis: Technologijos.lt

Šių metų pradžioje vykusioje „Mobile World Congress 2017“ parodoje Kinijos kompanija „Vernee“ anonsavo planuojamą išleisti „Thor Plus“ išmanųjį telefoną. Gamintojas tuomet skelbė, jog ketina pristatyti įrenginį su itin talpia baterija, kuri būtų integruota itin ploname korpuse.

Praėjus daugiau nei pusmečiui – pagaliau pradėjo aiškėti pirmosios detalės apie naująjį „Vernee Thor Plus“ išmanųjį telefoną. Naujas įrenginys turėtų išsiskirti itin talpia, 6200 mAh talpos, baterija, o korpuso storis sieks vos 7,9 mm. Taip pat yra žinoma ir tai, jog šis išmanusis turės 5,5 colių įstrižainės Super AMOLED ekraną.

„Vernee“ naujajame „Thor Plus“ žada inovacijas su itin talpiomis baterijomis

Kalbant apie šio įrenginio korpuso storį – reikėtų atkreipti dėmesį į tai, jog panašios talpos baterijas turintys išmanieji dažniausiai pasižymi gerokai storesniu korpusu. Pavyzdžiui, „Oukitel K6000 Pro“, kuris turi 6000 mAh talpos bateriją, korpuso storis siekia 9,8 mm. Vertėtų žinoti ir tai, jog „iPhone 7“ telefono korpuso storis siekia 7,1 mm, o tai yra tikrai nežymiai mažiau nei „Vernee Thor Plus“ išmaniojo.

Kompanijos atstovai taip pat pristatė ir vaizdo klipą, kuriame pašiepia kitų gamintojų sukurtus įrenginius su itin talpiomis baterijomis. „Vernee“ savo konkurentų modelius pavadino „storais, sunkiais ir bjauriais“ (thick, heavy and ugly – ang.).

Pranešama, kad naujasis „Vernee Thor Plus“ kainuos 169,99 JAV dolerių, tačiau jau dabar yra galimybė gauti 20 JAV dolerių nuolaidą. Taigi, jeigu norite pasinaudoti proga ir įsigyti šį įrenginį vos už 149,99 JAV dolerius – apsilankykite oficialiame gamintojo puslapyje, užsiprenumeruokite naujienlaiškį ir palikite žinutę apie naująjį telefoną oficialioje kompanijos „Facebook“ paskyroje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!