Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/60404/samsung-dziugauja-galaxy-s8-pardavimas-perzenge-20-milijonu-riba/spausdinti/

„Samsung“ džiūgauja: „Galaxy S8“ pardavimas peržengė 20 milijonų ribą

Publikuota: 2017-08-06 15:12
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Mantas Bakutis
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Pietų Korėjos elektronikos gigantas „Samsung“ džiūgauja: kompanija, kaip pranešama, sugebėjo didmenininkams ir mažmenininkas parduoti jau per 20 milijonų „Galaxy S8“ bei „S8+“ išmaniųjų telefonų. Teigiama, kad tai kompanijai pavyko padaryti liepos pradžioje.

Pradedant „Samsung“ flagmano pasirodymu šių metų balandžio 21 dieną, kompanija bemaž kiekvieną dieną parduodavo apie 280 tūkstančių „Galaxy S8“ išmaniųjų telefonų. Veikiausiai dėl šio flagmano sėkmės „Samsung“ gyrėsi ir didesne vidutine parduodamų telefonų kaina.

„Samsung“ džiūgauja: „Galaxy S8“ pardavimas peržengė 20 milijonų ribą

Po „Galaxy Note 7“ fiasko praėjusiais metais, „Samsung“ dėjo visas viltis į naująjį flagmaną. Ir nors praėjusį mėnesį buvo pasirodę pranešimų, kad „Galaxy S8“ pardavimas mažėja, kompanija netrukus tai paneigė teikdama, kad pardavimas net dabar yra 15 % didesnis nei bet kada anksčiau, lyginant su anksčiau pristatytais gamintojo flagmanais išmaniųjų telefonų linijoje.

Kalbėdami su investuotojais, šių metų liepą „Samsung“ patvirtino faktą, kad kai kuriose rinkose „Galaxy S8“ išmaniųjų telefonų jau dabar yra parduoda dvigubai daugiau, nei jo pirmtako „Galaxy S7“. Dėl „Galaxy S8“ sėkmės, „Samsung“ ir vėl tapo pelningiausia bei daugiausiai išmaniųjų telefonų parduodančia kompanija, o šiuo metu ruošiasi naujojo flagmano pristatymui – „Galaxy Note 8“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!