Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/60243/apple-iphone-8-veikiausiai-stipriai-veluos/spausdinti/

„Apple iPhone 8“ veikiausiai stipriai vėluos

Publikuota: 2017-07-21 19:19
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Mantas Bakutis
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Jau kuris laikas sklando gandai apie tai, kad naujos kartos „Apple“ išmanusis telefonas „iPhone 8“ nepasirodys rugsėjo mėnesį, kaip buvo planuota anksčiau, o vėliau. Šiuo metu kalbama, kad dėl OLED tipo ekranų stygiaus išmanusis telefonas rinkos gali nepasiekti iki pat lapkričio.

„Economic Daily News“ nurodė, kad naujieji trys pasirodysiantys „iPhone“ modeliai netrukus bus pradėti gaminti masiniu būdu. Tiesa, netrukus bus pradėti gaminti du pigesni „iPhone 7S“ bei „7S Plus“ modeliai, o „kraštas–nuo–krašto“ OLED ekranu pasižymintis naujos kartos „iPhone 8“ bus pradėtas gaminti pastebimai vėliau. „Apple“, nenorėdami turėti vienetų stygiaus rinkoje išleidimu metu, veikiausiai „iPhone 8“ pasirodymą nukels į šių metų lapkričio mėnesį.

„Apple iPhone 8“ veikiausiai stipriai vėluos

Ilgalaikis kompanijos partneris „Foxconn“ imsis OLED tipo ekraną turinčio „iPhone 8“ surinkimo, kai „iPhone 7S“ modelius surinks kita kompanija, vardu „Pegatron“. Išskyrus „iPhone 8“ OLED ekraną, taip pat nėra aišku, ar išvis išvysime „Touch ID“ funkciją naujajame modelyje.

Galime priminti, kad šiuo metu nėra aišku, ar „iPhone 8“ pasižymės piršto atspaudų jutikliu. Ilgą laiką buvo kalbama, kad šis bus įtaisytas po OLED tipo ekranu, tačiau tokia technologija vis dar nėra tinkamai išplėtota. „Apple“ neva ketina žengti konkurento „Samsung“ keliu ir įtaisyti jutiklį į galinę telefono dalį, tačiau yra pranešimų ir apie tai, kad šioje kartoje jo nebus išvis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!