Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/60033/su-samsung-flagmanais-windows-10-galima-atrakinti-tiesiog-pirsto-atspaudu/spausdinti/

Su „Samsung“ flagmanais „Windows 10“ galima „atrakinti“ tiesiog piršto atspaudu

Publikuota: 2017-07-05 13:17
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Mantas Bakutis
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

„Samsung“ vakar pranešė, jog atnaujino savo „Flow“ programų rinkinį ir pridėjo „Windows Hello“ funkciją. Tai reiškia, kad savo „Windows 10“ asmeninį kompiuterį „atrakinti“ galėsite tiesiog naudodamiesi vienu iš „Samsung“ flagmanų bei piršto atspaudų jutikliu.

Kompanija patvirtino, kad įrenginiai, kaip kad „Galaxy S6“, „S7“ bei „S8“, kai kuriuose regionuose, jau gali būti naudojami „atrakinti“ „Windows 10“ operacinę sistemą. Iki šiol tokia funkcija buvo galima tik „Galaxy Tab Pro S“ savininkams, o šį įrenginį ir varo „Windows 10“ operacinė sistema. Viskas, ko reikėjo, tai parsisiųsti „Samsung Flow“ programų rinkinį.

Su „Samsung“ flagmanais „Windows 10“ galima „atrakinti“ tiesiog piršto atspaudu

Prie jau visiems prieinamo piršto atspaudo jutiklio palaikymo, „Samsung“ taip pat leis sinchronizuoti jūsų išmaniajame telefono gaunamus greituosius pranešimus ir juos matyti asmeniniame kompiuteryje. Anksčiau tai buvo prieinama tik „Samsung“ pagamintiems asmeniniams kompiuteriams, tačiau kompanija plečia šios funkcijos prieinamumą.

„Samsung Flow“ programų rinkinys jau turėtų būti prieinamas ir Lietuvoje, viskas, ko reikia, tai asmeninio kompiuterio, kuris turėtų „Windows 10“ operacinę sistemą bei „Creators Update“ atnaujinimų rinkinį. Turint tai, kompiuterį galima „atrakinti“ tiesiog piršto atspaudu telefone.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!