Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/5997/bites-klientai-gales-lyginti-prekiu-kainas-mobiliuoju-telefonu/spausdinti/

„Bitės“ klientai galės lyginti prekių kainas mobiliuoju telefonu

Publikuota: 2006-11-22 10:17
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

Nuo šiol palyginti per 1,5 tūkstančio prekių kainas ir išsirinkti geriausią pasiūlymą telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ klientai galės mobiliuoju telefonu. Tokią galimybę jiems suteikia „Bitės“ ir bendrovės „Duomenų palaikymo sistemos“ paslauga „Prex.lt“ (wap.prex.lt). „Bitės“ klientai taip pat turės išskirtinę galimybę užsisakyti SMS pranešimus apie sumažėjusias pageidaujamų prekės kainas.

„Džiaugiamės galėdami klientams pasiūlyti vis daugiau jų kasdienybei naudingų mobiliojo interneto paslaugų. Ši naujovė akivaizdžiai įrodo, kad keliais mygtuko paspaudimais pasiekiamas mobilusis internetas telefone šiandien leidžia sutaupyti ne tik laiko, bet ir pinigų“, – sakė „Bitės“ mobiliojo interneto vadovas Šarūnas Chomentauskas.

Pasak jo, „Prex.lt“ aktualumą iliustruoja paprasta situacija. „Įsivaizduokite, kad prekybos centre išsirenkate patinkantį televizorių. Norėdami sužinoti, ar jis kitur nekainuoja pigiau, užuot sėdę į automobilį ir tai patikrinę, šią informaciją galite akimirksniu sužinoti savo mobiliajame telefone“, – sakė Š. Chomentauskas.

Mobiliojo interneto portale „Bitės plius“ siūloma paslauga „Prex.lt“ pagrįsta internete veikiančia kol kas vienintele Lietuvoje parduodamų plataus vartojimo produktų bei jų kainų palyginimo sistema. Šiuo metu joje pateikiama daugiau kaip pusantro tūkstančio prekių su nuotraukomis, techninėmis charakteristikomis bei skirtingų Lietuvos pardavėjų kainomis. Klientų patogumui, prekės sugrupuotos į šešias kategorijas: kompiuteriai, foto prekės, vaizdo technika, telefonai, garso ir buities technika. Be to, klientai gali atlikti ir ieškomos prekės paiešką pagal norimo modelio pavadinimą.

„Vienas svarbiausių ir aktualiausių „Prex.lt“ privalumų „Bitės“ klientams – galimybė užsisakyti pranešimą apie sumažėjusią norimos prekės kainą. Tai reiškia, kad jei tam tikroje parduotuvėje klientui aktualios prekės kaina sumažinama ar jai taikomas specialus akcijos pasiūlymas, apie tai klientas nedelsiant informuojamas SMS“, – sakė Š. Chomentauskas. Vienkartinis šios papildomos paslaugos užsisakymas klientams tekainuos 0,5 lito.

„Į vieną vietą sutelkę skirtingų Lietuvos pardavėjų kainoraščius ir produktų technines charakteristikas, džiaugiamės galėdami pristatyti galimybę jais naudotis ne tik internete, bet ir mobiliajame telefone. Tai padės pirkėjams prieš perkant išsirinkti geriausią pasiūlymą“, – sakė UAB „Duomenų palaikymo sistemos“ direktorius Arūnas Kumpis. Pasak jo, kaip ir internete, informacija apie pasikeitusias kainas ar specialius pasiūlymus mobiliuosiuose telefonuose bus nuolat atnaujinama ir plečiama.

A. Kumpio teigimu, jau dabar kasdien svetainėje vartotojai peržiūri iki 2 000 produktų informaciją bei skirtingų pardavėjų kainas ir šis skaičius sparčiai auga.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!