Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/59886/tele2-toliau-mazina-kainas/spausdinti/

„Tele2“ toliau mažina kainas

Publikuota: 2017-06-21 19:19
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Mobiliojo ryšio lyderė „Tele2” toliau mažina paslaugų kainas. Šįsyk bendrovė siūlo neribotą internetą išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojams, šis pasiūlymas galioja nuo šiandien.

Vos už pusantro euro užsisakę neriboto interneto pasiūlymą vartotojai galės naršyti nevaržydami savęs. Šiandien tai – pigiausias neriboto interneto pasiūlymas rinkoje. „Vasarą mūsų klientai muša naršymo rekordus, todėl džiaugiamės, kad jie gali visiškai neriboti savo poreikių – o mes galime pasiūlyti jiems geriausią kainą. Tai – dar vienas įrodymas, kad visuomet sieksime likti kainų lyderiu ir laimėsime kainų karą“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

„Tele2“ kainas mažinti pradėjo praėjusią savaitę, atsakydama į konkurentų kainos iššūkį. Bendrovė panaikino Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) skirtas priemokas tarptinklinio ryšio vartotojams Europos Sąjungoje populiariausiems mokėjimo planams.

Artimiausiu metu „Tele2“ pradžiugins rinką naujais, dar palankesniais pasiūlymais. „Garantuojame klientams gerą kainą ir nesiruošiame jų nuvilti. Džiaugiamės, kad vartotojai laimės, o Lietuva toliau didžiuosis žemiausių ryšio kainų Europoje karūna“, – pabrėžė P. Masiulis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!