Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/59823/tele2-priima-issuki-ir-dar-labiau-mazina-kainas-europos-sajungoje/spausdinti/

„Tele2“ priima iššūkį ir dar labiau mažina kainas Europos Sąjungoje

Publikuota: 2017-06-15 16:55
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Lietuvos mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ dar labiau mažina kainas ir gerina sąlygas vartotojams, išvykusiems į Europos Sąjungą. „Tele2“ nebetaikys Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) patvirtintų priemokų populiariausiems mokėjimo planams privatiems klientams.

Šie pokyčiai galioja jau dabar.

„Priimame konkurentų iššūkį – kainų karus esame įpratę laimėti, laimėsime ir šįsyk. Mūsų vartotojai gali būti ramūs: visada siūlysime jiems išskirtines sąlygas rinkoje“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius. Papildomų priemokų bendrovė netaikys neribotų pokalbių ir SMS mokėjimo planams su 4 GB, 8 GB, 16 GB ir neribotu kiekiu duomenų. Šiems mokėjimo planams bendrovė taikys Europos Komisijos nustatytas Sąžiningo naudojimo taisykles.

Tai reiškia, kad Europos Sąjungoje bendrovės klientai naršys ir kalbės dar pigiau. Neribotų pokalbių planams su 100 MB ir 2 GB duomenų bei visiems ankstesniems planams bendrovė toliau taikys papildomas priemokas, tačiau iki rudens jiems netaikys Sąžiningo naudojimo taisyklių apribojimų. Jis užtikrino, kad tai – ne paskutinė bendrovės dovana klientams. Artimiausiu metu „Tele2“ pradžiugins rinką naujais, dar palankesniais pasiūlymais.

„Garantuojame klientams gerą kainą ir nesiruošiame jų nuvilti. Džiaugiamės, kad vartotojai laimės, o Lietuva toliau didžiuosis žemiausių ryšio kainų Europoje karūna“, – pabrėžė P. Masiulis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!