Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/59178/xiaomi-mi6-plus-debiuto-tikimasi-birzeli/spausdinti/

„Xiaomi Mi6 Plus“ debiuto tikimasi birželį

Publikuota: 2017-04-23 07:41
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Iki vakarykščio anonso internete sklandė ganai apie „Xiaomi“ planus išleisti du flagmanus – „Mi6“ ir „Mi6 Plus“. Nepaisant to, gamintojas apsiribojo vien „Xiaomi Mi6“ pristatymu, tačiau kinai neketina atsisakyti didesnės flagmano versijos, o jos anonsas turėtų įvykti šių metų birželį.

Analitikas Panas Jiutangas socialiniame tinkle pareiškė, kad „Xiaomi Mi6 Plus“ egzistuoja ir po poros mėnesių bus paruoštas pardavimui. Šaltinis taip pat tikina, kad naujiena galės pasigirti didelio ploto ekranu, panašiai kaip „Xiaomi Mi MIX“, be to apačioje turės siauresnį rėmelį.

„Xiaomi Mi6 Plus“ debiuto tikimasi birželį

Beje, spaudos konferencijoje „Xiaomi“ vadovas sakė, kad kitas įmonės pristatymas taip pat bus skirtas flagmanui, bet kad tai bus „Xiaomi Mi6 Plus“ nepatvirtino.

Ankstesni gandai „Xiaomi Mi6 Plus“ pranašauja 5,7 colių FullHD ekraną, 6 GB RAM, 64/128 GB ROM, lustų rinkinį „Snapdragon 835“, 8 megapikselių priekinę kamerą (Ultra Pixel) ir pagrindinę 12 MP kamerą su „Sony IMX362“ arba IMX378 jutikliu. Taip pat tikimasi 4500 mAh talpos baterijos su 18 vatų galios greito įkrovimo funkcija ir ne mažesnės nei 400 € kainos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!