Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/59075/internete-pasirode-huawei-mate-10-paveikslelis/spausdinti/

Internete pasirodė „Huawei Mate 10“ paveikslėlis

Publikuota: 2017-04-13 18:22
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Kinų gamintojai vis dažniau išleidžia išmaniuosius telefonus su didžiuliais ekranais. „Huawei“ savo asortimente turi galingiausią 6 colių modelį – „Mate 9“. Jam atiteko pažangi „geležis“, padoraus lygio kamera, o vienoje jo versijoje gamintojas taip pat pasiūlė išlenktą ekraną. Planšetofoną ne taip noriai perka kaip „Huawei P‘ serijos išmaniuosius, tačiau bendrovei „Mate“ linija, greičiausiai, svarbi dėl įvaizdžio, todėl vargu ar kinai tikėjosi astronominių tiražų.

Neseniai internete pasirodė paveikslėlis, kuriame, pasak šaltinio, matomas „Huawei Mate 10“. Prieš mus – išmanusis telefonas su madingais plonais rėmeliais ekrano šonuose.

Internete pasirodė „Huawei Mate 10“ paveikslėlis

Eilinį kartą pranokti patys save kinai bandys su „Mate 10“, kurio pagrindiniu privalumu turėtų tapti 10-nanometrų procesorius „Kirin 970“. Preliminariais duomenimis, per antrąjį šių metų pusmetį šis „Hisilicon“ serijos lustų rinkinys pasieks serijinį gamybos lygį. Anksčiau pasirodė gandų, kad „Huawei Mate 10“ turės 6 GB RAM ir 64/128 GB vidinės atminties, dvigubą galinę ir įprastą priekinę kameras, kurių visi trys moduliai gaus „Leica“ optiką.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!