Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/59024/google-pixel-2-pasirode-paveikslelyje/spausdinti/

„Google Pixel 2“ pasirodė paveikslėlyje

Publikuota: 2017-04-07 17:30
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Iki antrosios kartos „Pixel“ išmaniųjų anonso dar liko daug laiko, tačiau gandų apie juos pasirodo reguliariai. Pirmoji informacija apie pirmojo „Google“ telefono įpėdinį pasirodė sausį ir tuo metu buvo pažadėtas biudžetinis sprendimas. Vėliau bendrovės atstovas paneigė informaciją apie nebrangaus išmaniojo išleidimą ir patvirtino, kad gamintojas sutelkė dėmesį tik į aukščiausios kokybės prietaisus.

Neseniai internete pasirodė „Google Pixel 2“ paveikslėlis, sukurtas grafikos programa. Jame matome išmanųjį telefoną, apjungusį „Samsung Galaxy S8“ ir pirmosios kartos „Pixel“ savybes. Naujasis modelis turėtų gauti dabar madingą berėmį dizainą ir biometrinį jutiklį, įtaisytą galinėje pusėje. Priekinė prietaiso dalis atrodo gana organiškai ir patraukliai, tačiau gale vaizdą gadina stiklo intarpas.

„Google Pixel 2“ pasirodė paveikslėlyje

Jei tikėsime turima neoficialia informacija, paieškos milžinas kuria modelius „Pixel 2“ ir „Pixel XL2“, suteikęs jiems kodinius pavadinimus „Muskie“ ir „Walleye“. Bus ir trečiasis produktas „Taimen“, iš kurio kai kas tikisi planšetofono, o kiti pasisako už planšetės debiutą. Tikimasi, kad naujos kartos „Pixel“ išmanieji telefonai gaus atsparumą vandeniui, platformą „Snapdragon 835“, naują programinės įrangos versiją „Android O“ ir didelę muzikos mėgėjų armiją nuliūdins 3,5 mm lizdo nebuvimu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!