Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/58899/nenustebkite-jei-sia-savaite-jusu-telefone-nustos-veikti-facebook-messenger/spausdinti/

Nenustebkite, jei šią savaitę jūsų telefone nustos veikti „Facebook Messenger“

Publikuota: 2017-03-30 10:02
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Besibaigiant kovui ir įsibėgėjus pavasariui, panašu, „Facebook“ nusprendė apsikuopti. Užsienio žiniasklaida skelbia, kad „Facebook“ nutrauks susirašinėjimo platformos „Messenger“ palaikymą kai kuriuose išmaniuosiuose telefonuose dar iki balandžio pradžios.

Tačiau didžioji dauguma „Facebook Messenger“ naudotojų pernelyg jaudintis neturėtų. Socialinio tinklo atstovai pranešė, kad tik įrenginiai, turintys operacinę sistemą „Windows Phone 8.1“ ar ankstesnę, nebeturės prieigos prie minėtos susirašinėjimo programėlės jau nuo šio savaitės šeštadienio.

Nenustebkite, jei šią savaitę jūsų telefone nustos veikti „Facebook Messenger“

Beje, nepaisant to, kad „Microsoft“ kompanijai priklauso estų kūrinys „Skype“, „Microsoft“ atstovai taip pat nusprendė nutraukti minėtos bendravimo platformos palaikymą „Windows Phone 8.1“ ir ankstesnių versijų įrenginių savininkams. Analogiška situacija nutiko ir su „WhatsApp“.

„Senesnių versijų programėlės naudojimas reiškia, kad ji nebus išnaudojama tinkamai ar išvis neveiks“, – rašoma „Facebook“ pranešime. Todėl naudotojų prašoma atsinaujinti, kad būtų išnaudotos „Messenger“ galimybės.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!