Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/58840/netrukus-bus-galima-isskirtini-raudona-iphone/spausdinti/

Netrukus bus galima įšskirtinį raudoną „iPhone“

Publikuota: 2017-03-24 15:38
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Šiandien Kalifornijoje, JAV, bus pristatyta unikali raudona „Apple“ flagmano – išmaniojo telefono „iPhone 7“ – versija, kuri netrukus pasieks ir „Telia“ klientus. Iš anksto „Telia“ internetinėje svetainėje užsiregistravę klientai šią naujieną galės įsigyti pirmieji.

Raudonieji „iPhone 7“ bei „iPhone 7 Plus“ bus siūlomi išskirtinai su 128 gigabaitų ir 256 gigabaitų atmintimi. Jų kainos nesiskirs nuo įprastų „iPhone“ modelių – „iPhone 7“ su 128 gigabaitų atmintimi iš „Telia“ kainuos 889 eurų, o 256 gigabaitų variantas – 999 eurų. „iPhone 7 Plus“ atitinkamai kainuos 1129 ir 1139 eurus.

„iPhone“ 7 išmanieji telefonai jau ir taip yra išskirtiniai, o naujoji ryškiai raudona spalva tik dar labiau tą pabrėš, nes šių telefonų partija bus itin ribota visame pasaulyje. Be to, įsigiję šios spalvos įrenginius klientai prisidės ir prie kilnaus tikslo – paramos pasaulinei kovai su AIDS“, – sako Norbertas Žioba, „Telia“ privačių klientų padalinio vadovas.

Raudonos spalvos „iPhone 7“ bei „iPhone 7 Plus“ išmanieji papildo „Apple“ prekės ženklo RED įrenginių ir aksesuarų liniją. Per 10 metų ši „Apple“ produktų kampanija padėjo surinkti per 130 milijonų JAV dolerių ŽIV/AIDS prevencijai.

„iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ modeliai yra atsparūs vandeniui ir dulkėms, pasižymi itin aukšta kameros ir surinkimo kokybe bei yra vieni iš greičiausiai veikiančių išmaniųjų telefonų pasaulyje.

Įsigiję naujuosius „iPhone 7“ telefonus „Telia“ klientai galės naudotis sparčiausiu ir plačiausiu 4G mobiliuoju internetu Lietuvoje. Remiantis naujausiais Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, „Telia“ 4G mobilusis internetas jau dengia 99 proc. šalies teritorijos.

„Bitė Lietuva“ šiandien pradeda išankstinę registraciją klientams, planuojantiems įsigyti išskirtinius raudonus „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ išmaniuosius telefonus. Pastarieji sudomins klientus ne tik norinčius turėti išskirtinį išmanųjį telefoną, bet ir prisidėti prie pasaulinės kovos su AIDS paramos.

Mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ šiandien pradeda išankstinę registraciją norintiems įsigyti išskirtinės, raudonos spalvos „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ telefonus.

„Džiaugiamės galėdami savo klientams pasiūlyti išskirtinės kokybės ir dizaino gaminius – neabejojame, kad nauja „iPhone“ spalva atras kelią į gerbėjų širdis“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Ryškiaspalvis „Apple“ kompanijos produktas, kaip ir kiti prekės ženklo linijos RED gaminiai, skirti prisidėti prie paramos pasaulinei kovai su AIDS ir padės garsinti roko žvaigždės Bono įsteigtą organizaciją RED, visame pasaulyje kovojančią prieš AIDS ir jau padėjusiai daugiau nei 90-čiai mln. žmonių.

Be to, šiai organizacijai dalis pinigų, gautų už RED linijos odinius ir silikoninius „iPhone“ telefonų dėklus, išmaniuosius laikrodžius, „Beats“ ausines ir kolonėles, „iPod“ grotuvus bei „iPad“ silikoninius dėklus.

Naujasis telefonas yra raudonos spalvos, išskyrus „Apple“ logotipą, kuris lieka klasikinės metalo spalvos. Naujoji spalva siūloma su „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“, 128 GB ir 256 GB modeliais, kurie gaminami ir klasikinių spalvų.

Rudenį vartotojams visame pasaulyje pristatyti „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ modeliai yra atsparūs vandeniui ir dulkėms, jų kameroje esantis jutiklis veikia net 60 proc. greičiau ir sunaudoja beveik trečdaliu mažiau telefono energijos. Taip pat „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ nebeturi įprastos ausinių jungties.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!