Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/58801/po-londone-ivykdyto-ispuolio-nemokamas-susisiekimas-su-artimaisiais-lietuvoje/spausdinti/

Po Londone įvykdyto išpuolio – nemokamas susisiekimas su artimaisiais Lietuvoje

Publikuota: 2017-03-23 07:03
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Telia“ informuoja, kad po Londone įvykdyto išpuolio, Jungtinėje Karalystėje esantys „Telia“ klientai gali nemokamai susisiekti su savo artimaisiais Lietuvoje. Visi balso skambučiai ir SMS žinutės iš Jungtinės Karalystės į Lietuvą ir ten priimti skambučiai iš Lietuvos nuo kovo 22 d. 18 val. iki kovo 23 d. vidurnakčio „Telia“ klientams bus kompensuoti.

Lietuvos mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ sureagavo į trečiadienio vakarą Londoną sukrėtusį teroro išpuolį – bus kompensuojami skambučiai ir trumposios žinutės.

„Tele2“ kompensuos skambučius ir SMS visiems, kas iš Jungtinėje Karalystėje esančių lietuviškų „Tele2“ numerių skambina į Lietuvą ar priima skambutį iš Lietuvos.

Kompensacijos galioja visiems klientams, įskaitant ir išankstinio mokėjimo paslaugos PILDYK vartotojus.

Kompensacijos bus taikomos už skambučius ir žinutes nuo kovo 22 d. 18 val. iki kovo 23 dienos vidurnakčio Lietuvos laiku. Šių paslaugų kaina bus išskaičiuota iš artimiausios sąskaitos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!