Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/58692/lietuviu-studija-nordcurrent-isleido-pasaulines-sekmes-sulaukusia-karine-saudykle/spausdinti/

Lietuvių studija „Nordcurrent“ išleido pasaulinės sėkmės sulaukusią karinę šaudyklę

Publikuota: 2017-03-15 18:01
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Lietuvių studija „Nordcurrent“ išleido pasaulinės sėkmės sulaukusią karinę šaudyklęDidžiausia žaidimų studija Lietuvoje „Nordcurrent“ pristatė pasaulinę premjerą naujojo mobiliems įrenginiams skirto žaidimo „Sniper Arena“. Įsitvirtinę globalioje mobiliųjų žaidimų rinkoje su ryškiaspalviu maisto gaminimo žaidimu „Cooking Fever“, lietuviai ėmėsi visiškai kitokio žanro – karinės daugelio žaidėjų šaudyklės. Žaidimas sulaukė „Apple“ ir „Google“ dėmesio bei pateko į pagrindinius jų programėlių parduotuvių puslapius, o per debiutinę savaitę „Sniper Arena“ spėjo išbandyti daugiau nei milijonas žaidėjų.

„Sniper Arena“ žaidėjai atsiduria įtemptose snaiperių dvikovose. Dalyvaujant įvairiose teritorijose vykstančiuose mūšiuose kaupiami taškai ir kyla žaidėjo karinis laipsnis. Pagal tai atrakinami vis geresni snaiperių ginklai, šalmai ir kita speciali karinė įranga, suteikianti įvairių privalumų. Patys ginklai detaliai atkurti pagal tikrus modelius, tokius kaip kino filmuose neretai matomas amerikietiškas „Barrett M82“.

Daug dėmesio „Sniper Arena“ skiriama būriams. Kiekvienas žaidėjas gali prisijungti prie būrio ar sukurti savo ir taip dalyvauti ne tik pavienėse kovose, bet ir komandiniuose turnyruose. Geriausi būriai apdovanojami taurėmis, atrakinančiomis elitinę ekipiruotę. Galima bendrauti su pasirinkto regiono žaidėjais žinutėmis tiesiai žaidime.

„Sniper Arena“ galima nemokamai parsisiųsti „Apple iOS“ ir „Google Android“ įrenginiams.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!