Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/58615/huawei-mano-kad-6-gb-ram-ismaniajam-telefonui-yra-nereikalinga-prabanga/spausdinti/

„Huawei“ mano, kad 6 GB RAM išmaniajam telefonui yra nereikalinga prabanga

Publikuota: 2017-03-09 08:13
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Praėjusiais metais rinkoje pasirodė pirmieji išmanieji telefonai su 6 GB operatyviosios atminties, o šiemet tikimasi sulaukti modelių su 8 GB. Didelė RAM talpa leidžia vienu metu atidaryti daugiau programų ir skirtukų naršyklėje, tačiau daugelis mano, kad 4 GB šiuo metu yra daugiau nei pakankamai visos kasdienėms užduotims.

Su šia nuomone sutinka ir vienas iš „Huawei“ mobiliojo padalinio vadovas Lao Shi. Savo „Weibo“ puslapyje jis parašė, kad 4 GB RAM išmaniajam telefonui pakanka tam, kad jis sklandžiai veiktų.

„Huawei“ mano, kad 6 GB RAM išmaniajam telefonui yra nereikalinga prabanga

Kinijos kompanijos atstovas tikina, kad remiantis jų vidiniais testais, galima teigti, kad „Huawei“ išmanieji telefonai naudojantys 4 GB RAM kartu su procesoriumi „Kirin 960“, kuris įdiegtas modeliuose P10/P10 Plus ir „Mate 9“, veikia geriau nei konkurentų gaminiai, kurie turi 6 GB RAM. Jis sako, kad raktas į sėkmę slypi operacinės sistemos optimizavime, ir kaip pavyzdį pateikia „iOS“.

„Huawei“ darbuotojas taip pat pabrėžė, kad papildomi 2 arba 4 GB operatyviosios atminties ženkliai padidina išmaniojo kainą, o mokėti už tai tenka vartotojams.

Teisybės dėlei, reikia paminėti, kad „Huawei“ taip pat jau išleido prietaisų modifikacijų su 6 GB RAM, pavyzdžiui, „P10 Plus“, „Mate 9 Pro“ ir „Honor V9“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!