Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/58597/ismanusis-xiaolajiao-ila-t1-aprupintas-alkotesteriu-ir-kardiografu/spausdinti/

Išmanusis „Xiaolajiao iLA T1“ aprūpintas alkotesteriu ir kardiografu

Publikuota: 2017-03-08 14:11
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Barselonoje ką tik pasibaigusioje parodoje „Mobile World Congress“ anksčiau gana gerai žinomas, tačiau pastaraisiais metais išsikvėpęs, Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „Xiaolajiao“ (dar žinomas kaip „Little Pepper“) pristatė savo tarptautinį prekinį ženklą „iLA“. Juo buvo pažymėta keletas biudžetinių išmaniųjų telefonų ir įdomus prietaisas – „iLA T1“.

Išmanusis „Xiaolajiao iLA T1“ aprūpintas alkotesteriu ir kardiografu

Šis išmanusis aprūpintas daugybė jutiklių, kuriais matuojami biologiniai ir meteorologiniai duomenys: pulsas, kvėpavimo dažnis, arterinis kraujospūdis, kraujo deguonies lygis, ultravioletiniai spinduliai, temperatūra, drėgmė, atmosferos slėgis ir kūno temperatūra. Be to, „iLA T1“ gali padaryti elektrokardiogramą, o prietaiso neeilinių galimybių sąrašą užbaigia alkotesteris.

„Xiaolajiao iLA T1“ taip pat gavo lustą „Qualcomm Snapdragon 625“, 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties, 3420 mAh talpos akumuliatorių, 13 megapikselių pagrindinę kamerą su faziniu fokusavimu, 8 MP priekinį foto modulį, pirštų atspaudų skaitytuvą, operacinę sistemą „Android Nougat“ ir LTE (Band 2/4/7/17/20/38/40) palaikymą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!