Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/58386/lg-g6-vel-pasirode-internete/spausdinti/

LG G6 vėl pasirodė internete

Publikuota: 2017-02-20 18:17
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Šiuometinė paroda MWC 2017 turėtų įsiminti „LG G6“ debiutu. Pastarosiomis dienomis gamintojas palaipsniui atskleidžia būsimo flagmano savybes, o nutekėjimų medžiotojams pavyko rasti dar neanonsuotos naujienos grafinių atvaizdų. Tinklaraštininkas slapyvardžiu Evleaks paviešino kokybiškus išmaniojo telefono paveikslėlius.

Nėra jokių abejonių, kad naujasis produktas pasiūlys plokščią ekraną su plonais rėmeliai šonuose ir šiek tiek storesniais viršuje bei apačioje. Ekrane matyti jutikliniai mygtukai ir NFC piktograma. Galinį dangtelį puošia dviguba kamera, LED blykstė ir pirštų atspaudų jutiklis.

LG G6 vėl pasirodė internete

Tikimasi, kad „LG G6“ gaus laukti 5,7 colių, Quad HD raiškos ekraną su 18:9 kraštinių santykiu, vandeniui atsparų metalinį korpusą, 4 GB RAM, procesorių „Snapdragon 821“ ir ne mažiau kaip 3200 mAh talpos akumuliatorių su variniais aušinimo vamzdeliais. Gamintojas žada balso asistentą su dirbtinio intelekto elementais ir naują vartotojo sąsają „UX 6.0“, kuri leis, remiantis turinio tipu, konfigūruoti vaizdo formatą. „LG G6“ anonsas numatytas MWC 2017 atidarymo išvakarėse – vasario 26 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!