Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/58291/iphone-8-gamyba-prasides-anksciau-nes-tai-bus-hitas/spausdinti/

„iPhone 8“ gamyba prasidės anksčiau, nes tai bus hitas?

Publikuota: 2017-02-10 10:05
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Varlė.lt
Inf. šaltinis: Varlė.lt

Tikėtina, kad masinę „iPhone 8“ išmaniųjų telefonų gamybą „Apple“ pradės anksčiau nei praeitais metais. Į tai implikuoja duomenys, kuriuos surinko „BlueFin Research Partners“ specialistai remdamiesi informacija, gauta iš konstrukcijos elementų tiekėjų. Prognozuojama, kad „iPhone 8“ gamyba gali prasidėti jau birželio pradžioje.

Įprastai masinę „iPhone“ telefonų gamybą „Apple“ pradėdavo liepos mėnesį. Vėliau pasirinktose rinkose telefonai atsidurdavo rugsėjį. Praeitais metais gamyba buvo prasidėjusi antroje birželio pusėje ir tai buvo geras sprendimas, nes „iPhone 7“ debiutavo anksčiau ir didesniame rinkų skaičiuje, todėl praėjusį ketvirtį atnešė gamintojui rekordines pajamas. Kažin, kaip bus šiais metais su „iPhone 8“?

„iPhone 8“ gamyba prasidės anksčiau, nes tai bus hitas?

„iPhone 8“ tikėtina bus gaminamas jau nuo birželio pradžios. Tai prognozuoja „BlueFin Research Partners“ specialistai, kurie gavo informaciją iš telefono dalių tiekėjų. Ši informacija aiškiai nurodo tai, kad „iPhone 8“ gamyba prasidės anksčiau. Birželio mėnesį turėtų būti 300 % daugiau naujų telefonų lyginant su ankstesniais metais, o iki trečiojo ketvirčio pabaigos turėtų atsirasti 48 mln. naujų „iPhone“ išmaniųjų.

Varle.lt mobiliųjų įrenginių specialistų manymu, „iPhone 8“ turėtų atnešti daug naujovių ne tik dizaino, bet ir funkcijų prasme. Turėtų jame atsirasti bevielio įkrovimo per atstumą galimybė ir kiti patobulinimai. „iPhone 8“ ko gero bus tikru hitu išmaniųjų telefonų rinkoje, todėl „Apple“ jau dabar turi galvoti apie tai, kaip užtikrinti pakankamas tiekimo apimtis atskiroms rinkoms. Užsienio analitikai jau dabar spėja, kad naujasis „iPhone“ sugeneruos rekordines pardavimų pajamas ir ko gero taip ir bus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!