Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/58110/balta-nokia-6-skirta-tarptautinei-rinkai/spausdinti/

Balta „Nokia 6“ skirta tarptautinei rinkai?

Publikuota: 2017-01-27 19:18
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Pirmasis „Nokia“ išmanusis telefonas, po šio prekės ženklo sugrįžimo į mobiliųjų prietaisų rinką, sukėlė didelį susidomėjimą tarp Kinijos vartotojų. Nepaisant aukštos kainos (1699 juaniai – apie 245 dolerius) ir toli gražu ne pažangiausių techninių charakteristikų (5.5″ ekranas su 1080p raiška, lustas „Snapdragon 430“, 4/64 GB RAM, 16 ir 8 megapikselių kameros, pirštų atspaudų skaitytuvas ir „Android Nougat“), beveik pusė milijono žmonių jį įsigydami pareiškė savo susidomėjimą, o pirmoji partija buvo išparduota per kelias minutes.

Balta „Nokia 6“ skirta tarptautinei rinkai?

Tuo tarpu Filipinų internetinė parduotuvė „Lazada“ į savo katalogą įtraukė „Nokia 6“, o tai gali reikšti, kad HMD pakeitė savo nuomonę ir vis dėlto siųs savo prietaisą į tarptautinę rinką. Be to, parduotuvė turi baltos spalvos versiją , o Kinijoje parduodama tik juoda „Nokia 6“. „Lazada“ parduotuvėje naujienos kaina daug didesnė nei Kinijoje – apie 375 $.

Dabartiniai prekės ženklo savininkai oficialiai nekomentuoja „Nokia 6“ pasirodymo už Kinijos ribų ir ruošiasi parodai MWC 2017, kurioje bus pristatyti modeliai, tiesiogiai orientuoti į tarptautinę rinką. Tačiau „Lazada“ pagal vietos standartus yra pakankamai didelė parduotuvė , todėl mažai tikėtina, kad savo lankytojams suteikia tuščių vilčių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!