Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/58075/paviesintas-lg-g6-dizainas/spausdinti/

Paviešintas LG G6 dizainas

Publikuota: 2017-01-25 16:18
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

LG į parodą MWC 2017 atveš savo naują išmaniųjų telefonų flagmaną „LG G6“. Žinoma ir pristatymo data – vasario 26 d. Internete paviešintas paveikslėlis atskleidė, kaip atrodys prietaisas su neįprastu ekrano kraštinių santykiu (2:1).

Pietų Korėjos milžinės „LG Display“ padalinio atstovai pranešė, kad ekrano dydis bus 5,7 colių, o raiška – 2880×1440 vaizdo taškų. Rėmeliai bus labai ploni, kurių dėka ekranas uždengs daugiau nei 90 % priekinio skydelio paviršiaus. Žinoma, tai neprilygsta „Xiaomi Mi Mix“, tačiau nereikėtų abejoti, kad „LG G6“ pašnekovo perduodamas balsas nebus tokios žemos kokybės, kaip kinų flagmano, kuris naudoja egzotišką garso atkūrimo būdą. Įdomu tai, kad matricos kraštai užapvalinti, kokių iki šiol neturi nei vienas išmanusis.

Paviešintas LG G6 dizainas

2017 metų korėjiečių flagmano konstrukcija nebus modulinė – bendrovė nusprendė atsisakyti šio sprendimo po sulaukto mažesnio nei tikėtasi „LG G5“ populiarumo. „LG G6“ korpusą pagamins iš stiklo ir metalo, įmontuos varinį aušinimo vamzdelį, išsaugos 3,5 milimetro ausinių lizdą, taip pat suteiks apsaugą nuo dulkių ir vandens.

Išmanusis telefonas veiks valdomas naujo lusto „Snapdragon 835“. Taip pat žinoma, kad jis gaus dvigubą kamerą ir pirštų atspaudų skaitytuvą, kuris bus ant galinio skydelio.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!