Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/57822/dauguma-zmoniu-patikrina-ismanuji-telefona-praejus-vos-5-minutems-po-pabudimo/spausdinti/

Dauguma žmonių patikrina išmanųjį telefoną praėjus vos 5 minutėms po pabudimo

Publikuota: 2017-01-04 08:11
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Daugelis mobiliųjų įrenginių vartotojų vos tik atsibudę ryte iš karto skuba į rankas pasiimti savo įrenginį ir patikrinti pranešimus arba elektroninį paštą.

Pagal paskutinius statistinius duomenis, gautus „Deloitte Global Mobile Consumer Survey 2016“ tyrimo metu, 61 % žmonių išmanųjį telefoną paima į rankas praėjus vos 5 minutėms po pabudimo, 88 % jį patikrina po 30 minučių, o nei valandos neištveria net 96 % vartotojų.

Dauguma žmonių patikrina išmanųjį telefoną praėjus vos 5 minutėms po pabudimo

Apklausos autoriai tvirtina, kad tokie statistiniai duomenys rodo masinį pamišimą dėl išmaniųjų telefonų naudojimo, kuris verčia atsisakyti kitokios veiklos, o mobilieji įrenginiai įsiveržia į asmeninę erdvę ir gyvenimą. Dažniausiai naudotojai tikrina žiniasklaidos šaltinius ir pranešimų programėles.

Ne mažiau įdomūs yra apklausos rezultatai dėl elgesio ruošiantis miegoti. Savo prietaisus 15 minučių prieš miegą naudoja 74 % išmaniųjų telefonų savininkų. Apklausoje dalyvavo daugiau nei 53 000 žmonių iš 30 šalių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!