Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/57435/biudzetine-naujiena-is-kinijos-ismanusis-homtom-ht16-pro/spausdinti/

Biudžetinė naujiena iš Kinijos: išmanusis „HomTom HT16 Pro“

Publikuota: 2016-12-06 18:26
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Kinų „Doogee“ priklausančiu prekiniu ženklu „HomTom“ pažymėti prietaisai daugiausia skirti tiems vartotojams, kurie ieško nebrangaus išmaniojo telefono, bet norėtų turėti įrenginį su įsigijimo metu priimtinomis specifikacijomis. Būtent tokiu išmaniuoju savo laiku buvo modelis „HomTom HT16“, kainavęs 50 $, o dabar jo vietą turėtų užimti patobulinta versija – „HomTom HT16 Pro“.

Biudžetinė naujiena gali pasigirti matrica su 5 colių įstrižaine ir 1280 × 720 vaizdo taškų raiška. Už prietaiso darbo spartą dabar atsakingas ne morališkai ir techniškai pasenęs MT6580 iš „MediaTek“, o naujesnis 1,5 GHz keturių branduolių lustas MT6737. Jis telefonui suteikia ne tik padidina našumą sintetiniuose testuose ir leidžia sklandžiau dirbti su daugeliu programų, bet ir suteikia galimybę įvertinti LTE tinklų pranašumą.

Biudžetinė naujiena iš Kinijos: išmanusis „HomTom HT16 Pro“

„HomTom HT16 Pro“ komplektuojamas su 2 GB RAM ir 16 GB vidinės atminties, o jo pirmtako specifikacijose buvo tik 1 GB talpos RAM ir 8 GB ROM.

Pro modifikacija taip pat gavo 2 megapikselių priekinę kamerą su interpoliacija iki 5 MP ir 8 megapikselių galinę kamerą su interpoliacija iki 13 megapikselių. Išmanusis gali vienu metu dirbti su dviem SIM kortelėmis, turi microSD kortelės lizdą ir 3000 mAh akumuliatorių. Iš anksto įdiegta operacinė sistema „Android 6.0“.

„HomTom HT16 Pro“ plastikinis korpusas su tekstūra ant galinio dangtelio gali būti trijų spalvų – baltos, juodos ir mėlynos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!