Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/57412/google-pixel-ir-pixel-xl-savininkai-skundziasi-kameros-problemomis/spausdinti/

„Google Pixel“ ir „Pixel XL“ savininkai skundžiasi kameros problemomis

Publikuota: 2016-12-04 08:00
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

„Google Pixel“ ir „Pixel XL“ savininkai skundžiasi kameros problemomis„Pixel“ ir „Pixel XL“ turi vieną iš geriausių kamerų tarp išmaniųjų telefonų, o „Google“ tikina, kad ji pati geriausias mobiliųjų rinkoje. Tačiau iš karto po pardavimų pradžios vartotojai pradėjo skųstis dėl nuotraukose stipriai išreikšto aureolės efekto, į kadrą patekus šviesos šaltiniui. Tai yra dėl objektyvo konstrukcijos ypatybių, o „Google“ pažadėjo problemą išspręsti programinės įrangos atnaujinimu.

Dabar paaiškėjo, kad tai ne vienintelė „Google Pixel“ kamerų problema. Filmuojant ekrane pasirodo rožinės ir violetinės juostelės, o kai kada programa aplamai „pakimba“.

Pirmieji nusiskundimai dėl šio defekto pasirodė spalio mėnesį, ir nuo tada su juo susidūrusių vartotojų skaičius gerokai išaugo. Tuo tarpu „Google“ atstovai nustojo reaguoti į pranešimus apie klaidas. Įdomiausia yra tai, kad problema pasireiškia tik tarptautinėse „Google Pixel“ ir „Pixel XL“ versijose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!