Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/56072/taivanieciu-sukurtas-sharp-z2-gavo-helio-x20-ir-4-gb-ram/spausdinti/

Taivaniečių sukurtas „Sharp Z2“ gavo „Helio X20“ ir 4 GB RAM

Publikuota: 2016-08-29 14:14
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Taivaniečių sukurtas „Sharp Z2″ gavo „Helio X20“ ir 4 GB RAMTaivane pristatytas išmanusis telefonas „Sharp Z2“. Prietaisą be Japonijos specialistų dalyvavimo sukūrė Taivano įmonė „Foxconn“, neseniai nusipirkusi „Sharp“. Todėl prietaiso pavadinime nėra žodžio „Aquos“, kuris paliktas Japonijos kilmės prietaisams.

Naujiena gavo 8,4 mm storio metalinį korpusą, kuri viduje yra 10-ties branduolių lustas „Helio X20“ ir 4 GB RAM. Multimedijos turinio ir failų saugojimui skiriama 32 GB, yra 8 MP kamera asmenukėms su f/1.8 diafragma ir pagrindinis 16 megapikselių fotoaparatas su automatiniu fokusavimu. Maitinimą užtikrina 3000 mAh talpos baterija, palaikanti greito įkrovimo technologiją „Pump Express“, kuri per pusvalandį akumuliatoriaus energijos atsargas užpildo iki 50 proc.

„Sharp Z2“ vaizdo atkūrimui naudoja 5,5 colių LTPS matricą su FullHD rezoliucija, turi pirštų atspaudų jutiklį ir C tipo USB. Išmaniojo telefono pardavimai prasidės rugsėjo mėnesį. Gamintojas savo naujieną įvertino 284 $. Yra žinoma, kad jis bus prieinamas Kinijos ir Taivano rinkose, o apie tarptautinės versijos išleidimą nieko nepranešta.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!