Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/55889/lg-v20-pirmasis-pasaulyje-gaus-ess-sukurta-quad-hi-fi-garso-sistema/spausdinti/

„LG V20“ pirmasis pasaulyje gaus ESS sukurtą „Quad Hi-Fi“ garso sistemą

Publikuota: 2016-08-12 19:22
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Rugsėjo 6 dieną LG pristatys savo naują flagmaną – V20. Be dvigubos kameros, antro ekrano ir stilingo dizaino, naujiena iš savo pirmtako V10 paveldės audio įrangą. Prisiminsime, kad „LG V10“ yra pirmasis išmanusis telefonas rinkoje su ESS sukurtu 32 bitų Hi-Fi lustu.

„LG V20“ pirmasis pasaulyje gaus ESS sukurtą „Quad Hi-Fi“ garso sistemą

Kurdami V20 korėjiečiai šį bendradarbiavimą tęsia, todėl vartotojai gaus pirmąjį pasaulyje įrenginį su „Quad Hi-Fi“ garso sistema (skaitmeninio signalo konvertavimas į analoginį), kuri garso kokybę priartins prie gyvų pasirodymų, su sąlyga, jei turėsite ausines, palaikančias šią technologiją. Pasak Korėjos kompanijos atstovų, LG supranta, kad šiuolaikiniai vartotojai iš telefono tikisi daug daugiau nei didelio ekrano ir galingo procesoriaus, o aukštos kokybės garsas turėtų tapti vienu iš natūralios evoliucijos etapų.

Remiantis naujausiais duomenimis, „LG V20“ turėtų gauti 5,7″ ekraną su qHD rezoliucija, „Snapdragon 820“ arba „Snapdragon 821“ lustą, 4 GB RAM, 32/64 GB ROM, 16 + 8 megapikselių dvigubą kamerą ir 8 megapikselių priekinį modulį asmenukėms, pirštų atspaudų skaitytuvą ir „Android 7.0 Nougat“.

„LG V20“ pirmasis pasaulyje gaus ESS sukurtą „Quad Hi-Fi“ garso sistemą
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!