Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/55660/oneplus-3-paveldejo-usb-type-c-problemas/spausdinti/

„OnePlus 3“ paveldėjo „USB Type-C“ problemas

Publikuota: 2016-07-26 08:06
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

„USB Type-C“ jungtys vis dažniau naudojamos šiuolaikiniuose prietaisuose. Vienu iš jų tapo šiemet pristatytas flagmanas „OnePlus 3“. Šis išmanusis telefonas turi naujos kartos jungtį, tačiau jis negali dirbti su trečiųjų šalių priedais, naudojančiais „USB Type-C“.

Neseniai paaiškėjo, kad išmanusis nevisiškai atitinka „USB Type-C“ specifikacijas ir netgi nepalaiko „USB-host“ režimo. Tai reiškia, kad prie „OnePlus 3“ nepavyks prijungti trečiųjų šalių USB ausinių, USB atmintinių ir kitų periferinių įrenginių. Prisiminsime, kad pernai su tomis pačiomis problemomis susidūrė ir „OnePlus 2“. Tiesa, kai kurie vartotojai tvirtina, kad jie prie savo prietaisų gali prijungti USB kaupiklius, tačiau sujungimą „OnePlus 3“ atpažįsta ne visais atvejais.

„OnePlus 3“ paveldėjo „USB Type-C“ problemas

Analitikai tai įvertino tai kaip gamintojo nesugebėjimą tinkamai sukurti išmaniųjų telefonų. Priminsime, jog „OnePlus“ įkūrė buvęs kitos kinų bendrovės „Oppo“ viceprezidentas Pete Lau. Pastarajam vėliau teko prisipažinti, kad kompanija jo yra tik formaliai, o iš tiesų ji priklauso „Oppo“, tačiau jis derasi su kitais investuotojais. Deja, jų iki šiol niekas nesužinojo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!