Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/55561/tri-praejus-metams-pirkejams-pradejo-siusti-uzsakytus-turing-phone/spausdinti/

TRI praėjus metams pirkėjams pradėjo siųsti užsakytus „Turing Phone“

Publikuota: 2016-07-18 18:11
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Gerokai vėluodama „Turing Robotic Industries“ pagaliau pradėjo pristatyti išmaniuosius telefonus „Turing Phone“ tiems, kurie juos užsisakė dar pernai. Liepos 12 d. buvo išsiųsta pirmoji partija, o 22 ir 29 dienomis bus paruoštos, atitinkamai, antroji ir trečioji. Išsiųsti visų penkių spalvų modeliai (Cardinal, Pharaoh, Beowulf, Dark Wyvern ir Dark Wyvern Glaedr). Dabar pirkėjams siunčiamus išmaniuosius telefonus bendrovė vadina produktais įvertinimui (evaluation units), nes juos netrukus bus galima pakeisti į antrosios kartos „Turing Phone“ su „Snapdragon 820“ vietoj „Snapdragon 801“. Dabartiniai modeliai turi daug techninės ir programinės įrangos problemų. Kitaip tariant, įmonė klientams siunčia telefonų prototipus.

TRI praėjus metams pirkėjams pradėjo siųsti užsakytus „Turing Phone“

Dabar platinamas išmanusis telefonas gerokai skiriasi nuo to, ką kompanija pažadėjo anksčiau. Pirma, vietoj „Android“ su „AEmath“ sąsaja pirkėjai gaus operacinę sistemą „SailFish OS 2.0“. Antra, bendrovė atsisakė lydinio „Liquidmorphium“, o vietoj jo pasiūlė savo pačių sukurtą „Alloy217“, kuris susideda iš cirkonio, vario, aliuminio, nikelio ir titano.

Trečia, kripto flagmanas prarado savo duomenų apsaugos sistemą „Immitation Key“, tačiau gamintojas tikina, kad ji sugrįš su programinės įrangos atnaujinimu rugpjūčio mėnesį. Ketvirta, iš komplekto pradingo ausinės, o bendrovė žada jas pristatyti atskirai. Komplekte rasite tik išmaniojo telefono kroviklį, du „Wallaby Magstream“ kabelius (USB Type-C analogas) ir 2.5 D apsauginį stiklą, kuris ant kampuoto „Turing Phone“ atrodys keistai. Penkta, dėl gamybos problemų išmanusis telefonas negaus žadėtos apsaugos nuo drėgmės, kurią gamintojas planavo įgyvendinti specialios dangos pagalba.

Dalis specifikacijų sutampa su žadėtomis: „Qualcomm Snapdragon 801“ lustas, 3 GB RAM ir 16/64/128 GB vidinės atminties, 5,5 colių Full HD ekranas, 13 ir 8 megapikselių kameros, 3000 mAh talpos baterija ir, žinoma, kainos. 16 GB versija pirkėjams kainuos 610 JAV dolerių, 64 GB – 740 $, 128 GB modifikacija – 870 $. „Dark Wyvern“ ir „Dark Wyvern Glaedr“ modifikacijos bus dar brangesnės, atitinkamai, 999 ir 1299 JAV doleriai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!