Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/55531/mobilieji-operatoriai-kompensuos-skambucius-is-prancuzijos/spausdinti/

Mobilieji operatoriai kompensuos skambučius iš Prancūzijos

Publikuota: 2016-07-15 09:59
Tematika: Telekomunikacijos
 

Prancūzijos kurorte Nicoje Bastilijos dienos paėmimo šventės metu į minią rėžėsi sunkvežimis. Žuvo daugiau nei 80 žmonių, 18 sužeistųjų vis dar yra sunkios būklės.

„Užjaučiame dėl patirtos tragedijos Nicoje ir suprantame norą susisiekti su artimaisiais. „Bitės“ ir „Labas“ klientams skambučiai ir SMS į Lietuvą iš Prancūzijos liepos 14 d. 22 val. – liepos 15 d. 24 val. bus kompensuoti“, – rašoma kompanijos pranešime spaudai.

„Dėl vakar vakare Nicoje įvykdyto teroristinio išpuolio, visi mobiliojo ir fiksuotojo ryšio skambučiai bei SMS iš „Omnitel“ ir „Teo“ tinklų į Prancūziją ir iš Prancūzijos į Lietuvą nuo liepos 14 d. 22 val. iki liepos 17 d. 24 val. yra neapmokestinami. Užjaučiame aukų artimuosius ir visus Prancūzijos gyventojus dėl šio žiauraus išpuolio“, – teigiama „Teo“ pranešime.

„Tele2“ kompensuos skambučius ir SMS visiems, kas iš Prancūzijoje esančių lietuviškų „Tele2“ numerių skambina į Lietuvą ar priima skambutį iš Lietuvos.

Kompensacijos galioja visiems klientams, įskaitant ir išankstinio mokėjimo paslaugos PILDYK vartotojus.

Kompensacijos bus taikomos už skambučius ir žinutes nuo liepos 15 d. vidurnakčio iki savaitės pabaigos – liepos 17 d. 24.00 val. Šių paslaugų kaina bus išskaičiuota iš artimiausios sąskaitos.

„Užjaučiame nukentėjusiuosius ir linkime stiprybės Prancūzijai“, – savo „Facebook“ paskyroje rašo Andrius Baranauskas, „Tele2“ korporacinės komunikacijos direktorius Baltijos šalims.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!