Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/55270/the-wall-street-journal-apie-iphone-7-apple-pristabde-arklius/spausdinti/

„The Wall Street Journal“ apie „iPhone 7“: „Apple“ pristabdė arklius

Publikuota: 2016-06-22 17:22
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Naujoji „Apple“ išmaniųjų telefonų karta, kurią kompanija planuoja pristatyti šį rudenį, labai nedaug kuo skirsis nuo „iPhone 6s“, praneša „The Wall Street Journal“ (WSJ), remdamasis savais šaltiniais.

WSJ teigimu, „iPhone 7“ bus leidžiamas su 4,7 ir 5,5 colių ekranais. Vienintelis išorinis skirtumas, lyginant su „iPhone 6“, kad nebus 3,5 mm kištuko ausinėms. Jas bus galima pajungti per įkrovimo lizdą arba klausytis muzikos bevieliu režimu.

Atsisakę ausinių lizdo, gamintojai galės padaryti telefoną dar plonesnį ir lengvesnį, pagerins apsaugą nuo drėgmės. Jie turės organinių šviesios diodų ekranus (OLED), piršto atspaudo atpažinimo funkciją. WSJ daugiau tikslių duomenų apie naują modelį nepateikia. Tuo tarpu anksčiau šaltiniai yra skelbę, kad 5,5 colių versija turės dvi pagrindines kameras. Toks sprendimas turėtų leisti kompanijai patobulinti optinio priartinimo technologiją.

Be to, šis sprendimas „iPhone 7“ savininkams leistų vienu metu filmuoti ir fotografuoti. Šiuo metu dviejų pagrindinių kamerų pritaikymo sprendimas yra patento stadijoje, tačiau atrodo, kad aktyviausi „iPhone“ gerbėjai yra įsitikinę, jog šį sprendimą „Apple“ įgyvendins jau šių metų naujienoje.

„Apple“ taip pat atsisakys įprasto naudotojams „Home“ mygtuko. „Home“ mygtuko atsisakymas ir pirštų atspaudų skaitytuvo perkėlimas į ekrano paviršių suteiktų kompanijai galimybę aprūpinti išmanųjį telefoną beveik visą įrenginio priekinę dalį užimančiu ekranu. WSJ taip pat tvirtina, kad „Apple“ atsisakys tradicijos kas dvejus metus iš esmės atnaujinti telefonų dizainą. Šis laikotarpis nuo šiol pailgės iki 3 metų. Taigi tik 2017 m. (švenčiant „iPhone“ dešimtmetį, turėtume išvysti kardinaliai naują išmaniojo telefono modelį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!