Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/54548/labas-saskaita-galima-papildyti-mokejimo-kortele/spausdinti/

LABAS sąskaitą galima papildyti mokėjimo kortele

Publikuota: 2016-04-28 13:38
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

LABAS sąskaitą galima papildyti mokėjimo korteleNuo šiol LABAS išankstinio mokėjimo kortelės sąskaitą galima papildyti dar patogiau: reikia tik interneto ryšio ir mokėjimo kortelės. Prisijungus prie LABAS svetainės pakaks suvesti mobiliojo telefono numerį ir banko kortelės duomenis.

„Didžioji dalis LABAS vartotojų yra jauni žmonės, kasdienius reikalus įpratę tvarkyti greitai ir išmaniai – būtent tokią galimybę jiems ir suteikiame. Norint papildyti sąskaitą bet kuriuo norimu metu LABAS klientams reikia tik interneto ir banko kortelės. Manome, kad šis patogus mokėjimo būdas patiks tiek nuolat Lietuvoje gyvenantiems klientams, tiek viešintiems ar dirbantiems užsienyje“, – sako „Bitė Lietuva“ produktų privatiems klientams rinkodaros vadovas Arūnas Mickevičius.

Pasak jo, sąskaitos papildymą bus galima atlikti dažniausiai naudojamomis Lietuvos ar kitų šalių bankų išduotomis debetinėmis ir kreditinėmis kortelėmis. Papildant sąskaitą kortele galima ir sutaupyti – naudojant kortelę nėra taikomi jokie papildomi mokesčiai, kaip pavyzdžiui, keliasdešimt centų kainuojantys bankinių pavedimų mokesčiai.

Pasinaudojus šiuo būdu bus galima papildyti ir savo artimųjų LABAS sąskaitą. Nemaža atvejų, kai savo atžalų išankstinio mobiliojo ryšio sąskaitą papildo tėvai, o senjorų – jų suaugę vaikai. Kartu su šia naujove LABAS vartotojai ir toliau galės įsigyti įprastus papildymus prekybos centruose, degalinėse, spaudos kioskuose arba prisijungę prie internetinės bankininkystės.

LABAS sąskaitą naujuoju būdu bus galima pildyti tiek debeto, tiek kredito „VISA“, „VISA Electron“, „MasterCard“ ir „Maestro“ bankinėmis kortelėmis, išduotomis Lietuvoje ar užsienyje. Tai yra itin saugus mokėjimo būdas, atitinkantis griežtus „VISA“ ir „MasterCard“ nustatytus reikalavimus. Vienu kartu LABAS sąskaitą galima papildyti nuo 2 iki 20 eurų, o sėkmingai atliktą mokėjimą per kelias sekundes patvirtins SMS žinutė.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!