Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/53447/iphone-7-ismanusis-telefonas-tures-naujos-kartos-korpusa/spausdinti/

„iPhone 7“ išmanusis telefonas turės naujos kartos korpusą

Publikuota: 2016-02-10 13:11
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Varlė.lt
Inf. šaltinis: Varlė.lt

„Business Korea“ šaltinis pateikė naujų detalių apie naują „Apple“ išmanųjį telefoną. Panašu, kad rudenį pasirodysiantis „iPhone 7“ išmanusis telefonas turės berėmį ekraną. Dar įdomesnis dalykas tas, kad įrenginio korpusas bus pagamintas iš blizgios keramikos.

„iPhone 7“ išmanusis telefonas neturės metalinio korpuso ir keramikos įdėklų, kurie buvo išdėstyti viršutinėje ir apatinėje dalyje. Naujasis korpusas, kuris bus pilnai pagamintas iš cirkonio dvideginio keramikos nebijos vandens ir bus jam atsparus.

„iPhone 7“ išmanusis telefonas turės naujos kartos korpusą

Nepriklausomai nuo to, kad „Apple“ gerbėjai protestavo, išmanusis telefonas neturės 3,5 mm ausinių jungties. „iPhone 7“ įrenginys pasižymės „Super AMOLED“ ekranu su patobulinta „3D Touch“ sistema. Remiantis šiuo metu prieinama informacija, naujasis „Apple“ įrenginys turės „A10“ lustą, 12 megapikselių kamerą (o galbūt ir dvi) ir 2 GB RAM, o štai „iPhone 7 Plus“ bus aprūpintas 3 GB RAM. Ar naujasis „iPhone“ turės bevielio įkrovimo galimybę, kol kas neaišku.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!