Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/5305/ploniausi-pasaulyje-3g-mobilieji-samsung-telefonai-pasieke-europa/spausdinti/

Ploniausi pasaulyje 3G mobilieji „Samsung“ telefonai pasiekė Europą

Publikuota: 2006-09-01 11:22
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Samsung Electronics

Mobiliųjų telefonų gamintoja „Samsung Electronics“ šią savaitę Luvro muziejuje, Paryžiuje, pristatė naują 3G mobiliųjų telefonų seriją „Ultra Edition“. Naujausia kolekcija paneigia mitą, jog 3G telefonai turi būti sunkūs ir nepatogūs – naujausioje kolekcijoje pristatytas ir ploniausias pasaulyje 3G mobilusis telefonas Z370. „Ultra Edition“ 3G kolekcijoje stilingas sustumiamas modelis, įmantrus atverčiamas modelis ir klasikinė šokoladinio batonėlio forma. Kiekviena iš šių formų buvo tobulinama, kad vartotojai galėtų naudotis visomis 3G funkcijomis ir formomis, o kai kurios pritaikytos ir HSDPA tinklams.

„Ilgą laiką vartotojai nenaudojo 3G dėl to, kad nebuvo daugiafunkcinių patrauklaus dizaino mobiliųjų telefonų. Pristatydami Europai „Ultra Edition“ 3G mobiliuosius telefonus, panaikiname šią kliūtį,“ – sako „Samsung“ telekomunikacijų ir tinklų verslo prezidentas Kitae Lee. – Šiuose telefonuose dera modernus dizainas, kuriuo garsėja „Samsung“, ir daugybė funkcijų, leisiančių žmonėms pasiekti įvairiausias programas ir pramogas didžiausiu įmanomu greičiu. Tikime, jog pristačius išskirtinio dizaino produktus, 3G taps patrauklia paslauga, o „Samsung“ užima tvirtas pozicijas šioje nišoje.”

Šios serijos mobiliuosius 3G telefonus visoje Europoje bus galima įsigyti jau šių metų pabaigoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!