Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/51707/internetas-nepamirstamas-net-ir-meldziantis/spausdinti/

Internetas nepamirštamas net ir meldžiantis

Publikuota: 2015-10-07 14:42
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Internetas yra visur. Žmonės net ir būdami bažnyčiose naršo internete bei socialiniuose tinkluose, kartu išmatuodami ir esamo tinklo greitį bei kokybę.

Remiantis startuolio „Rotten WiFi“ duomenimis, bevielio interneto greitis buvo išmatuotas ir įvertintas daugiau nei 170 maldos vietų 30-tyje pasaulio šalių, kurių aktyviausios – Filipinai, JAV, Ekvadoras ir Kolumbija bei sudarytas Top 10 bažnyčių sąrašas, kurios turi sparčiausią bevielį internetą.

Lietuvoje išmatuota Visų šventųjų bažnyčia Vilniuje. Pagal bevielio interneto greitį ji patenka tik į pirmojo šimtuko pabaigą, tačiau išanalizavus 3G/4G matavimus, ji tampa lyderė – parsisiuntimo vidurkis siekia 16,94 Mbps ir tai yra 3–4 kartais didesnė sparta nei kitose pasaulio bažnyčiose.

Lentelėje ir infografike Top 10 bažnyčių sąrašas su geriausiu bevieliu internetu.

Internetas nepamirštamas net ir meldžiantis

Lietuvių sukurtas startuolis „Rotten WiFi“ leidžia vieno mygtuko paspaudimu įvertinti bevielio ir 3G/4G interneto ryšio techninį greitį bei suteikia vartotojams galimybę išreikšti savo nuomonę apie teikiamą paslaugą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!