Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/5165/skambinti-internetu-nuo-siol-taip-pat-paprasta-kaip-ir-iprastu-telefonu/spausdinti/

Skambinti internetu nuo šiol taip pat paprasta kaip ir įprastu telefonu

Publikuota: 2006-08-16 19:20
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Logitech

„Logitech” šiandien pristatė tris naujus gaminius, su kuriais skambinti internetu bus taip pat paprasta kaip ir įprastu telefonu.

Pirmasis produktas - „Logitech QuickCall USB“ įrenginys skambinimui internetu - garantuoja puikią garso kokybę. Antrasis - „Logitech Cordless Internet Handset“ telefonas visiškai pakeičia tradicinį namų telefoną, o internetu skambinti tampa įmanoma iš bet kurios namų vietos. Trečiasis - belaidis „Logitech Cordless Headset for PC and Mobile Phones“ ausinių ir mikrofono įrenginys veikia ir su „Bluetooth“ technologiją turinčiais mobiliais telefonais, ir su kompiuteriu.

Nors dauguma žmonių vis dar naudojasi įprastomis laidinių ir mobiliųjų tinklų paslaugomis, vis populiaresne tampa interneto telefonija. Jos teikiami privalumai - platus paslaugų asortimentas ir nedidelė kaina. Nauji „Logitech“ gaminiai priartina interneto telefoniją prie tradicinių ryšio būdų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!