Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/51630/nestandartinis-lg-telefonas-jau-oficialiai/spausdinti/

Nestandartinis „LG“ telefonas jau oficialiai

Publikuota: 2015-10-01 11:35
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Varlė.lt
Inf. šaltinis: Varlė.lt

Pirmąją spalio dieną „LG“ pradėjo nuo naujo išmanaus telefono „LG V10“ pristatymo. Įrenginys pasižymi keliomis išskirtinėmis ypatybėmis, kurios padaro jį iš tiesų unikaliu savo produktų klasėje. Pagrindiniu „LG V10“ arkliuku tapo išsidėstęs virš pagrindinio papildomas nedidelis ekranas.

Antras ekranas naudojamas pranešimų, orų atvaizdavimui, greitai prieigai prie pasirinktų programėlių, muzikos valdymui ir kt. Tai leidžia nesiblaškyti žaidimų ar vaizdo įrašų peržiūros pagrindiniame ekrane metu. Be to, papildomas ekranas gali veikti nepertraukiamai tuo pačiu neturėdamas didelės įtakos išmanaus telefono akumuliatoriaus veikimo trukmei.

Kita įdomi „LG V10“ ypatybė – dvi priekinės 5 megapikselių kameros, kurios leidžia fiksuoti plačiakampius, 120 laipsnių kadrus. „LG“ kompanija sukūrė specialų algoritmą, kuris sujungia dviejų kamerų vaizdus ir leidžia daryti panoramines nuotraukas nejudinant telefono iš vieno krašto į kitą. Dar viena smalsumą žadinanti funkcija – galimybė tuo pačiu metu filmuoti naudojantis visomis trimis telefono kameromis. Po to galima pasirinkti labiausiai patikusį kampą ir jį išsaugoti.

Nestandartinis „LG“ telefonas jau oficialiai

Reikėtų pažymėti, jog „LG V10“ galima rasti rankinio filmavimo nustatymo režimą – toks telefonuose pritaikomas pirmą kartą. Rankinis nustatymas filmuojant leidžia nustatyti kadrų dažnį, užrakto greitį, baltos spalvos balansą, ISO ir fokusavimą. Filmuoti galima 3 raiškose: HD, Full HD ir UHD. Be to, galima pasirinkti pusių santykį (formatą) iš standartinio 16:9 ir kinematografinio 21:9.

Techninių parametrų požiūriu „LG V10“ mažai kuo skiriasi nuo „G4“ modelio. Pagrindinis ekranas turi 5,7 colių įstrižainę ir 2560х1440 pikselių raišką, o papildomas – 2,1 colių ekraną ir 160x1040 pikselių raišką. „LG V10“ turi 64-bitų šešių branduolių procesorių „Snapdragon 808“, „Adreno 418“ vaizdo plokštę, 4 GB RAM atminties (LPDDR3), 64 GB vidinės atminties, microSD atminties kortelių iki 2 TB lizdą ir keičiamą 3000 mAh bateriją.

Pagrindinė kamera turi 16 megapikselių raišką su f/1.8 diafragma. Kaip ir „LG G4“, čia naudojamas lazerinis automatinis fokusavimas ir pažangi optinio vaizdo stabilizavimo sistema „OIS 2.0“. Taip pat yra Wi-Fi, Bluetooth 4.1, NFC ir 4G LTE-A Cat.6 palaikymas. Įrenginys veikia „Android 5.1.1 Lollipop“ operacinės sistemos pagrindu.

Telefono rėmeliai pagaminti iš metalo, todėl jis daug patvaresnis ir atsparesnis smūgiams. Galinis dangtelis padengtas specialia „Dura Skin“ danga, kuri apsaugo nuo telefono išslydimo iš rankų ir mažų įbrėžimų.

Korėjoje „LG V10“ pasirodys jau šį mėnesį, o vėliau bus prieinamas JAV, Kinojoje, Azijoje, Lotynų Amerikoje ir Artimuosiuose Rytuose. Įrenginio kaina kol kas neatskleista.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!