Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/51625/htc-one-m9-aurora-edition-su-pazangesne-kamera/spausdinti/

„HTC One M9+ Aurora Edition“ su pažangesne kamera

Publikuota: 2015-10-01 11:30
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Varlė.lt
Inf. šaltinis: Varlė.lt

Šiais metais taivaniečių kompanija „HTC“ pristatė flagmaną „One M9+“, kuris tapo galingesnė praeitų metų „One M9“ telefono versija su dideliu ekranu. Kitas logiškas žingsnis būtų naujo flagmano pristatymas 2016 metais, tačiau gamintojas nusprendė jau dabar pristatyti naują „One M9+“ versiją pavadinimu „HTC One M9+ Aurora Edition“. Pagrindinės naujo įrenginio techninės charakteristikos yra tokios pat kaip pirmtako. Tai 5,2 colių įstrižainės ekranas su 2560x1440 pikselių raiška, aštuonių branduolių „MediaTek Helio X10“ procesorius su 2,2 GHz taktiniu dažniu, 3 GB operatyviosios atminties ir 32 GB vidinės atminties.

„HTC One M9+ Aurora Edition“ su pažangesne kamera

Pagrindinis skirtumas – kamera. „Aurora Edition“ gali pasigirti 21 megapikselio jutikliu. Pagrindinė kamera gavo dvigubą LED blykstę ir lazerį, kuris naudojamas automatiniam fokusavimui. Be to, gamintojas pridėjo optinio vaizdo stabilizavimo sistemą.

Taivano prekyboje „HTC One M9+ Aurora Edition“ pasirodys jau spalio 5 dieną ir kainuos 630 dolerių. Apie naujienos prieinamumą kituose regionuose kol kas žinių nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!