Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/51613/iphone-6s-vartotojai-skundziasi-per-gerai-veikiancia-touch-id-funkcija/spausdinti/

„iPhone 6S“ vartotojai skundžiasi per gerai veikiančia „Touch ID“ funkcija

Publikuota: 2015-10-01 18:23
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Paulius Orinas
Aut. teisės: ©iTouch.lt
Inf. šaltinis: iTouch.lt

Viena iš naujovių, kurią kompanija „Apple“ pristatė kartu su išmaniuoju telefonu „iPhone 6S“, yra kur kas jautresnis nei ankstesniame „iPhone“ modelyje esantis pirštų atspaudų jutiklis „Touch ID“. Ir nors tokia naujovė laikoma geru atnaujinimu, kai kuriems vartotojams tai pasirodė per gerai.

Dalis pirmųjų „iPhone 6S“ vartotojų per pastarąsias kelias dienas socialiniuose tinkluose prirašė gausybę pranešimų, kuriais skelbia, kad „Touch ID“ jutiklis yra toks jautrus, kad jie net nespėja perskaityti užrakinimo lange vaizduojamų pranešimų, o telefonas jau atsirakina.

„iPhone 6S“ vartotojai skundžiasi per gerai veikiančia „Touch ID“ funkcija

Ir išties, didžioji dalis naujojo „iPhone“ apžvalgininkų savo apžvalgose pažymi, kad „Touch ID“ jutiklis nebereikalauja tiek daug laiko piršto atspaudo nuskaitymui, kaip būdavo iki šiol. Vienas vartotojas netgi juokauja, kad jam nebereikia uždėti ir laikyti piršto ant pagrindinio mygtuko, kuriame yra įmontuotas „Touch ID“ jutiklis – užtenka paspausti ir telefonas atsirakina.

Todėl dabar vartotojams tenka keisti savo naudojimosi „iPhone“ įpročius ir vietoje pagrindinio mygtuko tenka spausti telefono įjungimo mygtuką, kai norima pasitikrinti laiką ar pranešimus, o ne atrakinti telefoną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!