Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/51586/bite-lietuva-pirmoji-is-mobiliojo-rysio-operatoriu-pradeda-prekiauti-naujaisiais-iphone-6s/spausdinti/

„Bitė Lietuva“ pirmoji iš mobiliojo ryšio operatorių pradeda prekiauti naujaisiais „iPhone 6s“

Publikuota: 2015-09-30 10:21
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Bitė Lietuva“ pirmoji iš Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių pradeda prekiauti „iPhone 6s“, naujaisiais „Apple“ išmaniaisiais telefonais. Jau dabar juos galima užsisakyti „Bitės“ internetinėje parduotuvėje, o bendrovės didžiuosiuose salonuose klientai galės įsigyti telefonus šį trečiadienį.

„Žinome, kaip mūsų klientai aktyviai domisi naujovėmis ir laukia naujų flagmanų pasirodymo Lietuvoje. Todėl pirmieji savo klientams pristatome ir naujausius „iPhone 6s“, kuriais pasaulinė prekyba prasidėjo vos prieš keletą dienų“, – sako Aurimas Kapočius, „Bitė Lietuva“ išmaniųjų įrenginių verslo plėtros vadovas.

Bendrovė siūlo visų keturių spalvų 16 GB dydžio „iPhone 6s“ modelius, kurių kaina – 899 Eur. Suskubusiems dar šiandien „Bitės“ internetinėje parduotuvėje įsigyti naująjį ‚iPhone 6s”, telefonas bus pristatytas norimu Lietuvoje adresu ir laiku jau rytoj. Nuo trečiadienio naujuosius „iPhone 6s“ bus galima įsigyti „Bitės“ didžiuosiuose salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Naujuosiuose „iPhone 6s“: gyvos nuotraukos ir kitos vartotojams smagios naujovės

Kaip pasakoja A. Kapočius, vartotojams turėtų patikti telefone pritaikytos „Apple“ inovacijos: „Nuo šiol šio išmaniojo telefono savininkai galės daryti gyvas nuotraukas, kurios užfiksuos ne tik nufotografuotą akimirką, bet ir tai, kas įvyko kelios sekundės prieš ją arba po jos. Kita maloni staigmena – naujieji „iPhone“ telefonai reaguoja į ekrano paspaudimo stiprumą ir taip leidžia greičiau pasiekti naudingas programėlių funkcijas.“

„iPhone 6s“ pasižymi ir kur kas didesne sparta, nei senieji modeliai, taip pat gerokai patobulinta vaizdo kamera. Be to, naujasis „Apple“ flagmanas palaiko 4G ir 4G+ ryšio technologijas, todėl, anot A. Kapočiaus, „Bitės“ tinkle bus galima ypač sparčiai keistis naujosiomis gyvomis nuotraukomis, kurios užima kiek daugiau vietos nei įprastos.

„Naujasis „iPhone 6s“ – dar vienas papildymas į platų „Bitė Lietuvos“ išmaniųjų telefonų asortimentą. Šiuo metu mūsų vartotojai gali rinktis iš arti 100 skirtingų pavadinimų ir 14 skirtingų gamintojų išmaniųjų telefonų, kurių didžioji dalis palaiko 4G technologiją, o kas penktas – spartųjį 4G+ tinklą“, – teigia „Bitės“ atstovas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!