Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/50708/pasirode-samsung-galaxy-s6-mini-nuotraukos/spausdinti/

Pasirodė „Samsung Galaxy S6 Mini“ nuotraukos

Publikuota: 2015-07-28 09:37
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Varlė.lt
Inf. šaltinis: Varlė.lt

Išmaniųjų telefonų flagmanų matmenys patinka toli gražu ne visiems. Dėl šitos priežasties mobiliosios technikos gamintojai stengiasi savo serijas papildyti mini versijomis. Deja, dažniausiai miniatiūrinės versijos kartu su keliais centimetrais ir gramais praranda dalį įrenginio našumo.

Pasirodė „Samsung Galaxy S6 Mini“ nuotraukos

„Phonearena“ servise pasirodė keletą nuotraukų, kuriose tariamai vaizduojamas „Samsung Galaxy S6 Mini“. Vienoje nuotraukoje net matomas užrašas su išmanaus telefono pavadinimu, tačiau nereikėtų pamiršti, jog tokie dalykai nesunkiai padaromi „Photoshop“ dėka. Jei tikėsime gandais, išmanusis telefonas prekyboje turėtų pasirodyti kitą mėnesį.

Pasirodė „Samsung Galaxy S6 Mini“ nuotraukos

Sunku pasakyti, ar „Samsung“ kompanija iš tikrųjų rengia „Galaxy S6 Mini“. Kol kas nėra žinomas kodinis išmanaus telefono pavadinimas, todėl sudėtinga jį tiksliai apibūdinti.

Remiantis „Phonearena“ informacija, „Galaxy S6 Mini“ turėtų pasižymėti 4,6 arba 4,7 colių ekranu su HD (720 x 1280 pikselių) skiriamosios gebos ekranu, o jo viduje turėtų būti 6 branduolių „Qualcomm Snapdragon 808“ su „Adreno 418“ grafika procesorius ir 2 GB RAM. Korpuso gale turėtų atsirasti 15 Mpix kamera, tačiau nepamirškime, jog kol kas tai nepatvirtinta ir neoficiali informacija.

Geriausia proga „Samsung Galaxy S6 Mini“ premjerai turėtų būti tariamai jau rugpjūčio 13 dieną įvyksianti konferencija, kurios metu taip pat turėtų būti pristatyti „Galaxy Note 5“ ir „Galaxy S6 Edge Plus“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!