Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/49899/sharp-atnaujino-savo-unikalu-ismanuji-telefona/spausdinti/

„Sharp“ atnaujino savo unikalų išmanųjį telefoną

Publikuota: 2015-05-21 18:11
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

„Sharp“ jau seniai dirba išmaniųjų telefonų rinkoje ir bando sukurti neįprastus produktus. Japonai nusprendė atnaujinti savo aparatą „Sharp Aquos Crystal“, kuris išsiskiria neįtikėtinai plonais rėmeliais iš trijų pusių aplink ekraną ir neturi įprasto pokalbių garsiakalbio. Girdėti pašnekovą leidžia specialus lustas, sukuriantis begarses vibracijas, kurios per korpusą tiesiogiai perduodamos į vidinę ausį.

Antrosios kartos japonų „berėmis“ išmanusis telefonas gavo šiek tiek didesnį 5,2 colių 1280×720 pikselių raiškos ekraną, kurio matrica pagaminta naudojant „S-PureLED“ technologiją. Rėmelis aplink jį išliko toks pat plonas, kaip ir pirmtako.

„Sharp“ atnaujino savo unikalų išmanųjį telefoną

„Sharp Aquos Crystal 2“ naudoja 1,2 GHz „Qualcomm Snapdragon 400“ procesorių su „Adreno 306 GPU“ grafika. RAM atminties yra 2 GB, pastovios – 16 GB. Pagrindinis fotoaparatas yra 8 megapikselių, o priekinis su 2,1 megapikselių raiška nenudžiugins asmenukių mėgėjų. Naujiena turi visus įprastus bevielio ryšio modulius: Wi-Fi, „Bluetooth“, NFC, LTE.

Nors 2030 mAh baterijos talpa išliko tokia pat kaip senesniame modelyje, „Sharp“ tikina, kad naujas ekranas suvartoja mažiau energijos, todėl darbo be įkrovimo trukmė neturėtų sumažėti, nepaisant didesnės įstrižainės. Telefono matmenys yra 136 х 71 х 11 mm, svoris – 154 gramai. Korpusą galėsite pasirinkti iš keturių spalvų: juodos, koralų, baltos ir mėlynos. Galinio dangtelio tekstūra išliko tokia pat, kaip pirmosios kartos modelyje „Sharp Aquos Crystal X“.

Naujiena Japonijoje bus parduodama nuo liepos vidurio. Ar „Sharp Aquos Crystal 2“ bus galima įsigyti kitose rinkose nepranešta, tačiau galima tikėtis, kad tose šalyse, kur galima įsigyti pirmosios kartos prietaisus, bus galima gauti ir „Sharp Aquos Crystal 2“.

Kaina kol kas nežinoma, bet galime priminti, kad „Sharp Aquos Crystal X“ iš kart po pristatymo kainavo 240 JAV dolerių, o dabar – apie 140 dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!