Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/49218/htc-atskleide-visas-plansetofono-one-e9-detales/spausdinti/

„HTC“ atskleidė visas planšetofono „One E9+“ detales

Publikuota: 2015-03-31 10:17
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Taivano bendrovė „HTC“, kuri neseniai pristatė savo flagmaną „HTC One M9“, balandžio 8 d. pristatys išmaniojo telefono versiją su didesniu ekranu ir pirštų atspaudų jutikliu. Kartu su juo buvo tikimasi plastikinio planšetofono pristatymo, bet Taivano gamintojas savo tinklalapyje Kinijoje jau paskelbė jo aprašymą.

Pagal svetainėje esančią informaciją prietaisas turi 5,5 colių ekraną su 2560×1440 pikselių rezoliucija, aštuonių branduolių 64 bitų procesorių „MediaTek MT 6795M“ su 2,0 GHz dažniu, 3 GB RAM ir 16 GB vidinės išplečiamos atminties. Autonomiją užtikrina 2800 mAh talpos akumuliatorius, kurio vargu ar bus pakankamai geriems budėjimo ir darbo rodikliams esant tokio dydžio ir skiriamosios gebos ekranui.

„HTC“ atskleidė visas planšetofono „One E9+“ detales

Naujienos kameros yra tokios pat kaip ir „HTC One M9“: 20 megapikselių pagrindinė, o priekinė su firminiais ultrapikseliais. Kameros objektyvas yra neįprastai didelis ir šiek tiek išsikišęs virš korpuso. Taip pat yra aukštą garso kokybę užtikrinantys „BoomSound“ stereo garsiakalbiai.

„HTC One E9+“ bus gaminamas trijų spalvų: baltos, tamsiai pilkos ir pilkos. Naujienos kaina ir pardavimo pradžia nebuvo paskelbta. Tikriausiai „HTC“ apie planšetofoną papasakos balandžio 8 d.vyksiančiame specialiame renginyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!