Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/48812/runcible-apvalus-nesusipratimas-tarp-ismaniuju-telefonu/spausdinti/

„Runcible“: apvalus nesusipratimas tarp išmaniųjų telefonų

Publikuota: 2015-02-27 20:06
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Unikalus „Runcible“ projektas yra XIX amžiaus pabaigoje buvusių populiarių kišeninių laikrodžių formos išmanusis telefonas. Jis turi visas įprastas išmaniojo telefono funkcijas ir tikrai novatorišką formą. „Runcible“ sujungs praeitį, dabartį ir ateitį ir gali tapti pasauline tendencija telefonų rinkoje.

Sumanymas yra tikras stebuklas tarp beveidžių prietaisų masės ir tikrai nustebins originalių sprendimų gerbėjus. Prietaisas buvo pavadintas buvo pavadintas išgalvoto žodžio garbei, kurį sugalvojo „literatūrinės nesąmonės“ žanro autorius Edvardas Liras. Įmonė iš Kalifornijos „Monohm“ yra pasirengusi plačiajai visuomenei pristatyti pirmą apskrito kišeninio laikrodžio formos išmanųjį telefoną. Modelį sukūrė buvę „Apple“ ir „Sony“ darbuotojai.

„Runcible“: apvalus nesusipratimas tarp išmaniųjų telefonų

„Runcible“ bus pilnai funkcionuojantis telefonas: priekyje ekranas, gale fotoaparatas, galimybė skambinti, siųsti pranešimus, naršyti internete ir dirbti su programomis. Prietaiso forma primena kompasą ir kitus apvalius prietaisus, turinčius ilgą istoriją, tačiau, pasak kūrėjų, pagrindinis „Runcible“ uždavinys – tapti kišeniniu išmaniųjų telefonų eros laikrodžiu.

„Runcible“: apvalus nesusipratimas tarp išmaniųjų telefonų

Kol kas tai tik idėja, bet greitai paaiškės ar jos įgyvendinimas taps sėkmingas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!