Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/48373/lietuviska-programele-antrasias-puses-suras-gps-rysiu/spausdinti/

Lietuviška programėlė antrąsias puses suras GPS ryšiu

Publikuota: 2015-01-29 14:05
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vienišiai antrosios pusės Lietuvoje nuo šiol ieškos lengviau ir išmaniau. Programėlė „Flip.lt“ pasitelks telefonų vietos nustatymo funkciją bei vartotojo nuotrauką ir padės susipažinti abipusiai patraukliems žmonėms. Psichologas Julius Tilvikas sako, kad santykiams užsimegzti kartais pakanka vienos geros nuotraukos, kuri priešingai lyčiai siunčia teisingus signalus.

„Programėlė griauna bendravimo barjerus, nelieka nežinomybės ar baimės – abu žmonės žino, kad vienas kitam yra fiziškai patrauklūs. Vaikinai galės būti drąsesni ir nevilkinti laiko prieš kviesdami į pasimatymą, o merginos išvengs šimtų žinučių nuo joms nepatrauklių žmonių“, – sako programėlę sukūrusios pažinčių svetainės flirtas.lt rinkodaros vadovas Audrius Vrubliauskas.

„Flip.lt“ vartotojai iškart gali vertinti ir bendrauti su daugiau nei 400 tūkst. žmonių. Vartotojams bus pateikiamos ir flirtas.lt narių anketos.

Pirmoji lietuviška tokio pobūdžio programėlė vartotojui pateiks netoliese esančio žmogaus nuotrauką. Jis galės pažymėti, kad nuotrauka jam patinka, arba ją ignoruoti. Vartotojo nuotrauka taip pat bus vertinamos kitų žmonių. Jei du žmonės vienas kitam patiks, galės pradėti bendrauti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!