Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/48299/pristatytas-ribotos-serijos-ismanusis-telefonas-black-gold-blackberry-passport/spausdinti/

Pristatytas ribotos serijos išmanusis telefonas „Black & Gold BlackBerry Passport“

Publikuota: 2015-01-23 16:24
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Bendrovė „BlackBerry“ pristatė išmaniojo telefono „Passport“ ribotos serijos versiją „Limited Edition Black & Gold“. Bus pagaminta tik 50 prietaiso kopijų.

Naujiena gavo korpusą su aukso spalvos akcentais, o galinis dangtelis pagamintas su aukštos kokybės juodos spalvos odos danga.

Pristatytas ribotos serijos išmanusis telefonas „Black & Gold BlackBerry Passport“

Išskirtinė „Passport“ savybė – kvadratinis ekranas: jo įstrižainė yra 4,5 colių, raiška 1440 × 1440 pikselių. Esant tokiai ekrano formai vartotojams nereikia nerimauti dėl orientacijos keitimo iš vertikalios į horizontalią padėtį ir atvirkščiai. Žemiau ekrane yra trijų eilių standartinė „QWERTY“ klaviatūra su gestų virš mygtukų atpažinimu.

Išmanusis telefonas turi 4 branduolių 2,2 GHz taktinio dažnio „Qualcomm Snapdragon 800“ procesorių. Operatyvinės atminties kiekis – 3 GB; informacijos saugojimo „flash“ modulio talpa yra 32 GB.

„Black & Gold BlackBerry Passport“ pirkėjams kainuos 900 JAV dolerių. Įprasta „Passport“ versija siūloma už 600 dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!