Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/48274/galaxy-s6-tures-modifikacija-su-uzlenktu-ekranu-is-abieju-pusiu/spausdinti/

„Galaxy S6“ turės modifikaciją su užlenktu ekranu iš abiejų pusių

Publikuota: 2015-01-21 21:16
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Informuoti šaltiniai, kuriuos cituoja puslapis „SamMobile“, teigia, kad kompanija „Samsung“ iš tikrųjų ruošia dvi naujojo flagmano „Galaxy S6“ versijas. Viena iš jų gaus ekraną, kuris bus užlenktas iš abiejų šonų. Panašus sprendimas naudojamas telefone „Galaxy Note Edge“.

Kaip ir „Galaxy Note 4“, naujasis modelis su iš šonų užlenktu ekranu vadinsis SM-G925, jis taps atskiru „Galaxy S6“ variantu. Koks bus jo komercinis pavadinimas, vis dar neaišku, tačiau žiniasklaida jį jau praminė „Galaxy S6 Edge“.

Technologija su užlenktais ekrano kraštais reiškia, kad papildomos funkcijos bus analogiškos, kaip ir „Galaxy Note Edge“ atveju: čia galima patalpinti dažniausiai naudojamų programėlių piktogramas, naujienų valdiklius, finansinių tarnybų informaciją ir t. t.

„Galaxy S6“ turės modifikaciją su užlenktu ekranu iš abiejų pusių

Tiesa, „Galaxy S6 Edge“ turės ir keletą unikalių funkcijų: pašvietimo režimą „Glance Lighting“, kuris, gavus naujų žinučių, pašvies tik išlenktą ekrano dalį.

Naujojo telefono savininkai taip pat galės suteikti savo norimiems kontaktams patinkančias spalvas, kurias bus lengva atskirti išlenktoje ekrano dalyje. Kaip visa tai atrodys praktikoje, turėtume pamatyti jau kovo pradžioje, parodos MWC 2015 metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!