Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/47868/bite-leidzia-pasirinkti-kas-pasveikins-drauga-su-sv-kaledomis/spausdinti/

„Bitė“ leidžia pasirinkti kas pasveikins draugą su šv. Kalėdomis

Publikuota: 2014-12-16 18:41
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Jau treti metai „Bitė Lietuva“ leidžia nemokamai perduoti sveikinimus žinomų lietuvių lūpomis. Šiemet linkėti gerų švenčių galima Justino Jankevičiaus, Katažinos, Andriaus Rožicko, Martyno Starkaus ir Vytaro Radzevičiaus, taip pat Rūtos Mikelkevičiūtės ir net Kalėdų Senelio skambučiais.

Šiais metais žinomi žmonės švenčių proga linki įvairiausių dalykų. Štai aktyviems socialinių tinklų vartotojams turėtų patikti šmaikštus J. Jankevičiaus Naujųjų metų sveikinimas: „Linkiu tik vieno – kad visi troškimai išsipildytų. Ir, kad „like‘ų“ gautum visada. Net už tą „selfie“ prieš veidrodį, kurį įdėjai paryčiais ir kurio tikrai nereikėjo dėti. „Like‘ingų“ Naujųjų metų!“

Keliautojai M. Starkus ir V. Radzevičius skatina sutikti Kalėdas „su savais ir tarp savų“, R. Mikelkevičiūtė linki ramybės, A. Rožickas – tradiciškai jaukių ir šiltų šv. Kalėdų, o Katažina savo sveikinimus įdainavo ir linki Naujuosius pasitikti tik dainuojant. Kalėdų Senelis išlieka pats savimi ir atskleidžia kūčiukų dietos naudą.

„Jau treti metai tęsiame tradiciją sveikinti vieniems kitus smagiai pokštaujant ir šiltai dalinantis gražiais linkėjimais. Pernai įžymybių sveikinimus gavo daugiau nei 200 tūkstančiai gyventojų. Tikime, kad šiemet aktyvumas bus dar didesnis, nes sveikinimus lydės žiemiškai atrodantys gražiausi Lietuvos vaizdai. Juolab, kad nuo šių metų sveikinimą, kaip visada nemokamai, galima užsakyti ir mobiliajam telefonui pritaikytoje svetainėje“, – sako Pranas Kuisys, „Bitė Lietuva“ rinkodaros direktorius.

Žinomų žmonių ir Kalėdų Senelio sveikinimą galima užsisakyti specialioje „Bitės“ svetainėje sveikinimas.bite.lt. Kalėdinės dvasios sveikinimams suteikia tiesioginių transliacijų metu iš gražiausių ir įdomiausių Lietuvos vietų užfiksuoti pirmieji žiemiški kadrai. Sveikinimą galima užsakyti nurodžius gavėjo numerį, savo vardą ir datą su laiku, kada jūsų bičiulis turėtų sulaukti skambučio. Pasibaigus sveikinimui gavėją iškart pasieks SMS žinutė su linkėjimus perduodančio draugo vardu. Sveikinimus galima užsakyti iki 2015 m. sausio 15 dienos nepriklausomai, kurio Lietuvos operatoriaus paslaugomis naudojasi jūsų bičiuliai. Juk Kalėdos bendros visiems!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!