Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/47535/blackberry-ruosia-nauja-flagmana-telefona-rio/spausdinti/

„BlackBerry“ ruošia naują flagmaną – telefoną „Rio“

Publikuota: 2014-11-21 16:22
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©FACEIT.LT
Inf. šaltinis: FACEIT.LT

Kompanija „BlackBerry“ kuria naują aukščiausiai kainų kategorijai priklausantį išmanųjį telefoną, kuris šiuo metu žinomas kodiniu pavadinimu „Rio“. Apie tai praneša puslapis „CrackBerry“.

Pranešama, kad naujasis mobilus įrenginys taps „Premium“ klasės atstovu. Šiuo metu nėra duomenų apie jo technines specifikacijas, tačiau žinoma, kad bus panaudotas „pilnai jutiklinis dizainas“.

Tai reiškia, kad tradicinės firminės „BlackBerry“ klaviatūros QWERTY nebus, kaip tą buvo galima matyti modelyje Q10, kuris be jutiklinio ekrano turėjo ir įprastus fizinius mygtukus.

„BlackBerry“ ruošia naują flagmaną – telefoną „Rio“

Ekspertų teigimu, naujasis modelis „Rio“ turėtų tapti dabartinio flagmano „BlackBerry Z30“ pamaina. Šis modelis debiutavo 2013 m. rugsėjo mėnesį ir šiai dienai yra pažangiausias kompanijos išmanusis telefonas.

Priminsime, kad „BlackBerry Z30“ gavo 5“ ekraną su 1280 x 720 taškų raiška ir „Super AMOLED“ ekranu, 2 branduolių „Qualcomm Snapdragon“ procesorių (1,7 GHz), 2 GB operatyvios atminties ir 16 GB kaupiklį, 8 MP kamerą, Wi-Fi 802.11a/b/g/n, „Bluetooth 4.0“ ir NFC palaikymą, 4G/LTE modulį.

„BlackBerry Rio“ debiutas rinkoje įvyks ne anksčiau 2015 m. Visai tikėtina, kad anonso sulauksime vasarį įvyksiančioje parodoje „MWC 2015“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!