Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/47533/atnaujinta-mobilioji-pokalbiu-programele-4talk/spausdinti/

Atnaujinta mobilioji pokalbių programėlė „4talk“

Publikuota: 2014-11-21 15:16
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Balsas.lt
Inf. šaltinis: Balsas.lt

Bendrovė „4talk Global Inc.“ pranešė pristačiusi naują savo mobiliosios aplikacijos „4talk“ versiją. Tarp didžiausių programėlės atnaujinimų yra naujas „iOS“ versijos dizainas ir galimybė siųsti didelius dokumentus visose platformose.

Spartesnė „4talk“ programėlė vartotojus pasieks kaip atnaujinimas iš didžiausių mobilių programėlių parduotuvių, skelbia bendrovės atstovai. „Programos tobulinimas, kad tiktų atnaujinamoms platformoms ir greiti spendimai vartotojų sąsajos gerinimui yra mūsų prioritetas, norint išsiskirti rinkoje. Stengėmės, kad suteiktume geriausią vartotojo patirtį „iOS“ naudotojams – naują dizainą, daugiau interaktyvumo bei naujus saugumo sprendimus“, – teigia Sergejus Kravtsovas, „4talk Global Inc“. vadovas.

Pranešama, kad nuo šiol visi vartotojai galės siųsti iki 2 GB dydžio nuotraukas, dokumentus ir videoįrašus. Iki šiol tai galėjo daryti tik „Mac OS X“ vartotojai. Skirtingai nei dauguma programėlių rinkoje, „4talk“ leidžia ne tik siųsti, bet ir patikimai saugo šiuos dokumentus „debesyje“. Patentuota sinchronizavimo sistema „OMMG“ leidžia vartotojui pasiekti šiuos dokumentus iš bet kurio įrenginio, kuriame yra įdiegta pokalbių programėlė.

Šiuo metu visi vartotojai turi 15 GB nemokamos vietos „debesyje“ ir kone greičiausią programėlę – naujausia versija leis vartotojams siųsti dokumentus 3 kartus greičiau nei anksčiau, sakoma bendrovės pranešime.

Skelbiama, kad naujoje programėlės versijoje vartotojai ras keletą saugumo ir techninių atnaujinimų. „4talk“ galima atsisiųsti „Mac OS X“, „Windows“, „iOS“ ir „Android“ platformoms.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!